Zašto alatka za isecanje ekrana više ne radi?

Dok se softver razvija, ponekad se tasterske prečice menjaju. OneNote prečica na tastaturi za isečke ekrana je promenjena sa ispravkama u operativnom sistemu Windows.

Sada, uz Ažuriranje Windows 10 kreatora, imamo još jednu promenu. Windows + SHIFT + S i dalje hvata ekran, ali umesto da prikazuje stavku Izbor lokacije u programu OneNote , isecanje ekrana se šalje odmah u ostavu kako biste mogli da ga nalepite u bilo koju aplikaciju, uključujući i OneNote.

Ako želite da vidite OneNote dijalog kada koristite isečke ekrana, evo nekih opcija za vas.

  • Ako ste na Veb stranici, izaberite sadržaj koji želite da isečete. Kliknite desnim tasterom miša na izbor i odaberite stavku Pošalji u OneNote.

  • Ako imate verziju programa OneNote na radnoj površini, na primer OneNote 2016 ili 2013, možda imate ikonu OneNote u radnom tanjiru Windows sistema. Možete da promenite ono što ikona radi tako što ćete postaviti podrazumevanu opciju za brisanje ekrana. Kada to uradite, klik na ikonu će prikazati lokaciju SELECT u dijalogu OneNote . Ne zaboravite da će se prečica na tastaturi kopirati odmah u ostavu.

Savet: Evo kratkog saveta koji će znati da li ćete videti dijalog. Kada koristite isečak ekrana, ako je prikaz strukture oko izabrane boje crven, isecanje ekrana će biti poslato odmah u ostavu. Ako je prikaz strukture oko izbora crn, videćete lokaciju SELECT u dijalogu OneNote .

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×