Zašto dobijam poruku da rešim problem sa svojom Internet vezom?

Podrška za Office 2010 završila se 13. oktobra 2020.

Izvršite nadogradnju na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa bilo kog uređaja i da biste nastavili da dobijate podršku.

Nadogradi odmah

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Videćete poruku o vezu sa Internetom, kada niste povezani sa naših usluga. To se može dogoditi kada ste van mreže, ali ako usluge van mreže iz nekog razloga.

Ako vezu sa mrežom ili internet ne funkcioniše, pogledajte članak šta možete da uradite da rešite problem.

Ako tražite predloške, možda ćete da dođete do kategorije predložaka koji nije dostupan. Umesto toga, Pronađite predloške tako što ćete potražiti na listi kategorija predložak ili pomoću polja za pretragu da biste pronašli predloške na Veb lokaciji Office.

Čak i kada ne možete da dođete do naše sadržaja na mreži, možete i dalje mogu da sadržaj koji je instaliran sa sistemom Office. Listu dostupnih predložaka prikazuje predloške koje su instalirane na računaru. Takođe, skup sadržaj pomoći je instalirana sa sistemom Office.

Evo kako da pristupite pomoći dok ste van mreže:

  1. U glavnom prozoru programa Microsoft Office programa, pritisnite taster F1 da biste otvorili pomoć.

  2. U meniju Statusa veze koja se nalazi u donjem desnom uglu prozora za pomoć, izaberite stavku Prikaži sadržaj samo sa ovog računara.

    Savet: Kada ste se vratite na mrežu, vratite se na prikaz sadržaja na mreži tako što ćete kliknuti na dugme Prikaži sadržaj sa lokacije Office.com (u Office 2007 opciju je Prikazivanje sadržaja sa lokacije Office Online).

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×