Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Microsoft da bi podržao Deljenje lista za sledeće scenarije: 

  • Deljenje između ličnih Microsoft naloga.

  • Deljenje između naloga unutar istog mesta rada ili obrazovanja.

  • Deljenje iz ličnih Microsoft naloga sa nalozima na poslu, dok je administrator organizacije uključio ovu funkciju. (Napomena: trenutno nije moguće deliti sa poslovnih naloga na lične Microsoft naloge.)

Postoji nekoliko razloga zbog kojih možda nećete moći da se pridružite deljenoj listi: 

  • Ako je vlasnik liste izbrisao listu pre nego što ste imali šansu da joj se pridružite, videćete poruku o grešci koja vam savetuje da se obratite osobi koja je podelila listu sa vama. 

Poruka o grešci deljenja liste sa korporacije Microsoft na kojoj piše "nije moguće pridružiti listu. Izgleda da ova lista nije dostupna. Pokušajte da kontaktirate osobu koja vas je pozvala. "

  • Ako je lista u vlasništvu osobe sa poslovnim ili školskim nalogom, ta lista neće biti dostupna nikome izvan mesta vlasnika ili obrazovanja. 

Poruka o grešci deljenja liste sa korporacije Microsoft na kojoj piše "nije moguće pridružiti listu. Ova lista nije dostupna nikome izvan organizacije vlasnika liste. "

  • Poslovni ili školski nalozi mogu da se pridruže listama u vlasništvu ličnih naloga, sve dok je radni ili љkolski IT administrator uključio ovu funkciju za svoju organizaciju. Međutim, lični nalozi ne mogu da se pridruže listama u vlasništvu ili školskim nalozima.

Poruka o grešci u programu Microsoft da to uradi kaže "nije moguće pridružiti listu. Ovaj spisak je delio nalog izvan vaše organizacije. Vaša organizacija ne podržava pridruživanje spoljnim listama. Da biste saznali više, razgovarajte sa administratorom. "

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×