Zašto ne sve veze koje ljudi dele sa mnom otvaraju u aplikaciji OneDrive?

Stalna zaštita bilo koje datoteke, bilo gde

Nabavite Word, Excel i PowerPoint plus 1 TB prostora za skladištenje u usluzi OneDrive za pravljenje rezervnih kopija i zaštitu vaših datoteka.

Nadogradi odmah

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ponekad kada kliknete na vezu do datoteke ili fascikle koje je neko podelio sa vama, aplikaciju OneDrive zatraži da otvorite vezu u Veb pregledaču umesto u aplikaciji. To se dešava kada mi je potrebno više informacija iz sistema Office 365 da biste se uverili da je bezbednu vezu. Ovo su neke situacije u kojima možete biti upitani da biste otvorili vezu u mobilnom Veb pregledača umesto OneDrive aplikacija za mobilne:

  • Otvarate vezu do datoteke ili fascikle iz drugog preduzeća.

  • Neko poslao veze bez dozvole da biste ga otvorili.

  • Kliknuli ste na veze za starije ne otvorite u aplikaciji za mobilne uređaje.

Nismo uvek obezbedite datotekama da li je veza će se otvoriti u OneDrive mobilne aplikacije ili Veb pregledača. Kada delite datoteke i fascikle, možete da kontrolišete ko ima pristup.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×