Zašto se lista lokacija nalazi u sistemu Office Blank?

Ako saznate da ne možete da pristupite često korišćenim SharePoint lokacijama ili Microsoft 365 grupama, iz sistema Office, možda Office Graph isključeno.

Šta je to Office Graph ?

Office Graph mapira relacije između osoba i informacija i ponaša se kao temelj Office iskustava koji su relevantnije i personalizovani za svaku pojedinačnu. Office Graph koristi sofisticiranu tehniku mašinskog učenja za povezivanje osoba sa relevantnim sadržajem, razgovorima i osobama oko njih.

Office Graph je obavezna komponenta za pristup često korišćenim dokumentima na SharePoint lokacijama i Microsoft 365 grupama direktno iz Microsoft Office aplikacija.

Kako da ponovo omogućim Office Graph ?

Ako je to samo za jednog korisnika, taj korisnik može da ga ponovo omogući tako što će se prijaviti na Microsoft 365 portal u pregledaču (https://www.Office.com), klik na dugme meni u gornjem levom uglu , a zatim otići na postavke.

Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Microsoft 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

Prozor pregledača sa otvorenim Office 365 pokretanjem aplikacija

Dugme "Postavke" izgleda kao brzina i nalazi se u gornjem desnom delu ekrana.

Izaberite stavku „Postavke“ u Office 365 zaglavlju

Kada kliknete na njega. Odaberite stavku Postavke funkcije. Uverite se da je omogućeno Prikazivanje dokumenata u usluzi Delve i u prikazu "otkrivanje" u usluzi OneDrive for Business , a zatim kliknite na dugme u redu.

Ako imate instaliran grafikon za celokupnu organizaciju, Microsoft 365 administrator može ponovo da je Uključi. Uputstva o tome kako da je ponovo omogućite pogledajte članak Office Delve za office 365 administratora.

Takođe pogledajte

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×