Zadaci sinhronizacije za studentski informativni sistem (SISI) sa ocenama

Zadaci sinhronizacije za studentski informativni sistem (SISI) sa ocenama

Uključivanje sinhronizacije ocena za zadatak koji kreirate u Microsoft timovima i sinhronizujte detalje i ocene zadatka direktno na studentski informativni sistem (ses), kao što je Power School, beskonačni kampus Kada budete sledili proces inicijalne provere da biste povezali naloge, možete da prebacite dugme za sinhronizaciju srednje klase na da za buduće zadatke. 

Napomena:  Proverite sa IT administratorom da li je sinhronizacija ocena dostupna i da li je omogućena pre nego što počnete.

Sinhronizovanje novog zadatka pomoću sinhronizacije razreda po prvi put

 1. Idite na karticu zadaci u klasi i izaberite stavku kreiraj > zadatak

 2. U okviru postavke, uključivanje sinhronizacije sinhronizovanja za vašu sestru će biti podrazumevano ne. Prebacite na da.

  Izaberite stavku preklopnik za sinhronizaciju u okviru postavke, a zatim ga prebacite na da.

 3. Iskoćiće novi prozor dijaloga. Izaberite stavku Poveži da biste započeli proces povezivanja Microsoft tima sa studentskim informacioni sistem (Sisi).

 4. Izvršite korake za verifikaciju e-pošte tako što ćete uneti školsku e-adresu i izabrati stavku Pošalji kôd

 5. Potvrdite e-poštu, kopirajte kôd koji ste dobili i nalepite ga u dijalog. Izaberite stavku Potvrdi.

  Unesite kôd i izaberite stavku potvrdi.

 6. Sada kada ste povezani sa studentskim informacijama o sistemu, ispunite zadatak kao i obično i izaberite stavku Dodeli.
   

  Napomena: Dodeljene sinhronizovane za studentski informativni sistem ne mogu se dodeliti pojedinačnim studentima. Uređivanje koje izvršite na zadatku kada se on Proknjiži i sinhronizuju se pojavljuju samo u Microsoft timovima.

 7. Buduće ocene koje dajete na ovom zadatku automatski se sinhronizuju sa studentima. Zadržite pokazivač iznad oznake potvrde na radu studenta da biste videli tačan datum i vreme koje je sinhronizovano.

  Zadatak je vraćen studentima i sinhronizovanoj sa PowerSchool.

  Da biste se odjavili iz studentskog sistema informacija, izaberite stavku Uredi, a zatim se odjavite. Moraćete da ponovite gorenavedene korake ako odlučite da se ponovo povežete sa svojom sestrom.

  Savet: Ako klasa za SESTRIĆE ima više nastavnika, dodajte ih u tim razreda. One će moći da uključe razred sinhronizovaće posle gorenavedenih koraka.

Sinhronizovanje objavljene dodele na studentski informativni sistem

 1. Izaberite zadatak koji želite da sinhronizujete, a zatim izaberite stavku Uredi dodelu.

 2. Prebacite preklopnik za sinhronizaciju.

  Trenutni zadatak i buduće ocene sinhronizovaće se sa studentima, ali imajte na umu da ocene koje ste već vratili studentima neće biti sinhronizovane.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×