Zajednički rad na dokumentima sa kolegama sa bilo kog mesta

Zajednički rad na dokumentima sa kolegama sa bilo kog mesta

Osobe sa kojima radite na medijskim kampanjama obično su na različitim lokacijama koje koriste različite vrste tehnologije. Da biste gradili resurse kampanje, morate da imate mogućnosti zajedničkog rada sa bilo kog mesta i da lako dobijete povratne informacije i odjavite se od zainteresovanih.

Pregledač ne podržava video zapis.

Detalji  

Uz Microsoft Teams, vi i vaš tim možete lako da napravite medijske kampanje i dobijete povratne informacije. 

Dok pravite resurse za medije, možete da pričate kroz detalje i povratne informacije o video pozivu. Otpremite radne verzije kopije oad Teams i koauto s drugima u realnom vremenu i izbegavajte probleme vezane za kontrolu verzije. 

Kada završite sa radnom verzijom, možete da @mention zainteresovane da dobijete dodatne povratne informacije i odjavite se. Pošto su sve datoteke objavljene u SharePoint, članovi tima mogu da im pristupe sa bilo kog mesta pomoću računara, telefona ili tableta. 

Kada kampanja pokrene, zakažite prateće sastanke u programu Teams biste diskutujete o metrici, stopama odgovora i načinima za optimizaciju.

Istaknute stavke

  • Uredite isti dokument zajedno.

  • Skladištite i delite radne verzije sa centralne lokacije.

  • Sastajte se na mreži da biste finalizovali unos unapred, pokrenuli diskusiju o metrici i stopi odgovora nakon pokretanja.

Saznajte više

Saradnja na dokumentima i koautorstvo

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×