Zanemarivanje svih e-poruka u razgovoru

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da ažurirate neželjenih razgovora iz vaše Prijemno poštansko sanduče koristeći funkciju Zanemari razgovor. Zanemari razgovor uklanja sve poruke povezane sa razgovor koji izbor i premešta buduće poruke u razgovoru direktno u fasciklu Izbrisane stavke .

Razgovor će vam možda biti poznat i kao termin za nit e-pošte. Razgovora je dovršeno lanac e-poruke iz prve poruke kroz sve odgovore. Poruke u razgovoru imaju istu temu.

Na primer, kada šaljete poruku nekome, a zatim odgovorili su razgovora rezultata. U mnogim razgovore, možda postoji mnogo odgovora napred i nazad ili čak i više osoba sve odgovaranja na delove razgovor.

Ignorisanje razgovora

 1. Na listi poruka izaberite razgovor ili poruku iz razgovora koji želite da zanemarite.

 2. Na kartici Početak , u grupi Brisanje izaberite stavku Zanemari Zanemarivanje razgovora .

  Zanemarivanje razgovora

  Ako radite u otvorenoj poruci, na kartici poruka , u grupi Brisanje izaberite stavku Zanemari.

 3. Izaberite stavku Zanemari razgovor.

  Napomena:  Komanda " Zanemari razgovor " u koraku 3 će se pojaviti u dijalogu Zanemari razgovor . Ovaj dijalog se ne prikazuje ako ste prethodno izabrali u polju za potvrdu Ne prikazuj ponovo ovu poruku .

Prestali da zanemarujete razgovor

Da biste prestali da zanemarujete razgovor, uradite sledeće:

Napomena:  Zanemareni razgovor možete oporaviti samo ako je i dalje dostupne u fasciklu " Izbrisane stavke ".

 1. U fascikli " Izbrisane stavke " izaberite razgovor koji želite da spasite ili poruku iz razgovora. Podrazumevano, fasciklu " Izbrisane stavke " raspoređeni po datumu. Da biste promenili prikaz razgovora, izaberite stavku Rasporedi po, a zatim izaberite razgovor.

 2. Na kartici Početak , u grupi Brisanje izaberite stavku Zanemari Zanemarivanje razgovora .

  Zanemarivanje razgovora

 3. Izaberite stavku Prestani da Zanemaruješ razgovor.

  Razgovor se premešta nazad u prijemnom poštanskom sandučetu. Buduće poruke se isporučuju u prijemnom poštanskom sandučetu.

  Napomena:  Komanda Prestali da zanemarujete razgovor u koraku 3 se pojavljuje u dijalogu Prestali da zanemarujete razgovor . Ovaj dijalog se ne prikazuje ako ste prethodno izabrali u polju za potvrdu Ne prikazuj ponovo ovu poruku .

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×