Zapošljavanje najboljih praksi širom preduzeća

Zapošljavanje najboljih praksi širom preduzeća

Hvatanje najboljih praksi i iskustva u deljenju iz celokupne kompanije zahteva komunikaciju. Potrebno je da se lako povežete sa ekspertima da biste dobili unos i priče da biste napravili najbolje prakse i učinili ih pristupačnim svima u preduzeću.

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Detalji

Pronađite informacije za svoju radnu svesku sa inteligentnom pretragom i otkrivanjem, koja pokazuje relevantan sadržaj koji je kreiran u vašem preduzeću na osnovu posla koji trenutno radite.

Kada imate nacrt, kreirajte Yammer grupu da biste prikupili dodatne najbolje prakse. Koristite @mentions za ping lidere tima da tražite povratne informacije i unos u okviru odgovarajućeg sadržaja za igre za svaku oblast.

Učinite svoju poslednju knjigu programa pristupačnijom i lako možete da je pronađete tako što ćete je sačuvati u sistemu SharePoint i dozvoliti svima u vašoj Yammer grupi da znaju gde mogu da pronađu informacije.

Istaknute stavke

  • Zamolite eksperte i ekipu tima da razmenjuju najbolje prakse.

  • Sačuvajte povratne informacije i dokumente na jednoj lokaciji.

  • Učinite programu Playbook pristupačnim svim zaposlenima.

Saznajte više

Kreiranje sajta tima u sistemu SharePoint

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×