Završena je podrška za Office za Mac 2011

Objavljeno: septembar 2017.

Ostavite veliki utisak sa Objavama

Podrška za Office za Mac 2011 završena 2017 je 10. Budite uvereni da će sve vaše Office 2011 aplikacije nastaviti da funkcionišu – neće nestati iz računara, niti ćete izgubiti podatke. Ali evo šta znači kraj podrške za vas:

  • Više nećete dobijati Office za Mac 2011 softverske ispravke iz usluge Microsoft Update.

  • Više nećete primati bezbednosne ispravke. Bezbednosne ispravke su ono što vam pomaže da zaštitite Mac od štetnih virusa, špijunskog softvera i drugog zlonamernog softvera.

  • Više nećete primati tehničku podršku preko telefona ili ćaskanja.

  • Neće biti obezbeđene dodatne ispravke za sadržaj podrške. Zapravo, većina sadržaja pomoći na mreži će biti povučena.

Zašto Microsoft radi ovo?

Office za Mac 2011, kao i većina Microsoft proizvoda, ima životni ciklus podrške tokom kojeg pružamo nove funkcije, popravke grešaka, bezbednosne ispravke i tako dalje. Ovaj ciklus životnog veka obično traje 5 godina od datuma prvog izdanja proizvoda.

Koje opcije imam?

Iako ćete i dalje moći da koristite Office za Mac 2011, možda ćete želeti da izvršite nadogradnju na noviju verziju sistema Office kako biste mogli da ostanete u toku sa svim najnovijim funkcijama, zakrpama i bezbednosnim ispravkama.

Opcije nadogradnje uključuju:  

  • Nadogradnja na Microsoft 365, verziju sistema Office koja se dobija uz Word, Excel, PowerPoint i druge aplikacije, u zavisnosti od plana koji odaberete. Uz Microsoft 365, aplikacije su dostupne na računaru i putem pregledača. jedna pretplata vam omogućava da ih koristite na Mac računaru i na računaru.

  • Nadogradnja na Office 2019 za Mac. Office 2019 za Mac je jednokratna kupovina (nije pretplata) za instaliranje na samo jednom Mac računaru.

Srodne teme

Koju verziju sistema Office koristim?
Najčešća pitanja o životnom ciklusu – pitanja smernica

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

×