Zloupotreba izveštaj u usluzi OneDrive

Zloupotreba izveštaj u usluzi OneDrive

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste primili vezu sa uvredljivim ili nevažeće datoteku ili fasciklu uskladištene u OneDrive, to možete prijaviti da pregledate.

Ako ste deo organizacije koja ima sopstvenu procedure za izveštavanje zloupotreba, ponovo pratite procedure u vašoj organizaciji ili počnite tako što ćete se obratite administratoru sistema Office 365.

  1. Na Veb lokaciji OneDrive, prijavite se pomoću Microsoft naloga, a zatim proverite na Deljeni prikaz.

    Ako ne želite da se prijavite ili koju želite da prijavite datoteku anonimno, koristite anonimne izveštaj zloupotreba obrazac.

  2. Kliknite desnim tasterom miša uvredljivim ili nevažeće datoteku i izaberite izveštaj zloupotreba.

    Snimak ekrana kako da prijavim zloupotreba u usluzi OneDrive

  3. Izaberite razlog prijavljujete sadržaja, kao što su uznemiravanje ili preti, unesite detalje koje želite da delite u polje komentar, a zatim izaberite izveštaj zloupotreba.

    Snimak ekrana dijaloga zloupotreba izveštaj za u OneDrive

Napomena: Ako uvredljiv sadržaj je postavljeno na poslovni ili školski nalog povezan sa Office 365 pretplate, biće usmeren na direktno kontaktirajte organizacija odgovorna za sadržaj.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×