Zumiranje i držanje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Možete da promenite veličinu poruke u oknu za čitanje za jednu poruku ili za sve primljene poruke pomoću funkcije "zumiranje".

Da biste promenili nivo zumiranja na sve primljene poruke

  1. Kliknite na dugme procenat sa desne strane klizač za zumiranje da biste otvorili prozor Zum , koji se nalazi u donjem desnom uglu programa Outlook.
    Primer klizač za zumiranje Outlook i procenat

  2. Izaberite jednu od podrazumevanih opcija ili unesite broj za određeni procenat. Možete da izaberete podrazumevani nivo zumiranja.

  3. Da biste primenili ovaj nivo zumiranja sve poruke, potvrdite izbor u polju za potvrdu Zapamti moju željenu opciju , a zatim kliknite na dugme u redu.

Da biste promenili nivo zumiranja za jednu poruku

  • Koristite klizač u donjem desnom uglu okna za čitanje da biste podesili nivo zumiranja. Kako da podesite, veličinu teksta u oknu za čitanje povećajte ili smanjite.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×