Šta su "Microsoft aplikacije i usluge" i kako omogućava vezu sa nalozima e-pošte

Microsoft aplikacije i usluge su uobičajena aplikacija za potvrdu identiteta koja povezuje više aplikacija i usluga u sistemu Microsoft sa dobavljačima e-pošte. To ćemo uraditi da biste zadržali konzistentna iskustva u različitim Microsoft aplikacijama sa kojima se povezujete. Tražimo vaš pristanak da biste se povezali sa svakom od ovih Microsoft aplikacija i omogućili vam da bezbedno potvrdite i povežete nalog e-pošte sa podržanim Microsoft aplikacijama. Na primer, kada povežete gmail nalog u programu Outlook ili Cortana, "prijavljivanje" da biste nastavili sa "piše" Microsoft aplikacije i usluge ".

Neki Microsoft proizvodi koriste isti ključ za Google potvrdu identiteta da bi se povezali sa gmail nalogom. Kada se povežete sa gmail nalogom, skladištimo i zaštitimo podatke koje ste saglasili da biste nam obezbedili od Google-a. U zavisnosti od proizvoda sa kojim se povezujete, to može da sadrži:

  • Osnovne informacije o profilu (ime, e-adresa, rođendan, zemlja)

  • E-poruke koje šaljete i primate na gmail

  • Postojeći i novi kontakti

  • Događaji u kalendaru

  • Google datoteke

Više informacija

Saznajte kako Microsoft rukuje podacima posetom Microsoft izjavi o privatnosti dostupnoj ovde.

"Upotreba aplikacije Microsoft Apps i Services" i prenos u bilo koju drugu aplikaciju informacija primljenu od Google naloga će se primješavati smernicama za korisnike Google API usluga, uključujući ograničene zahteve.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×