10. novembar 2020 – KB4586827 (mesečno zbirno vrednosti)

Datum izdavanja::

Verzija:

10.11.2020.

Mesečna zbirna ispravka

Važna Proverite da li ste instalirali obavezno ispravke koje su prikazane u okviru načina na koji možete da dobijete ovaj odeljak ažuriranjaPrvoInstaliranje ove ispravke. 

Novi 11/10/20
Više informacija o različitim tipovima ispravki za Windows, kao što su kritične ispravke, bezbednosne ispravke, ispravke upravljačkih programa, servisni paketi itd. potražite u sledećem članku. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 7 SP1 i windows Server 2008 R2 SP1.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka obuhvata poboljšanja i ispravke koje su deo ispravke KB4580345 (objavljeno 13. oktobar 2020) i odnosi se na sledeće probleme:

 • Ispravlja datum početka DST-a za ostrva Fidži do 20. decembra 2020.

 • Bezbednosne ispravke za Windows grafiku, Windows silikonsku platformu, Windows potvrda identiteta, Windows Core umrežavanje, Windows periferne uređaje, Windows Security i kontejneri, Windows hibridne skladište i Windows udaljenu radnu površinu.

Za više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivosti, obratite pažnju na novu Veb lokaciju vodiča za bezbednosne ispravke .

Poznati problemi u ovoj ispravci

Simptomi

Privremeno rešenje

Nakon instaliranja ove ispravke i ponovnog pokretanja uređaja, možda ćete dobiti grešku "neuspeh da se konfiguriše Windows ispravke. Vraćanje promena. Nemojte da isključite računar "i ispravka može da se prikaže kao Neuspešno u istoriji ažuriranja.

To se očekuje u sledećim slučajevima:

 • Ako instalirate ovu ispravku na uređaju na kom je pokrenuto izdanje koje nije podržano za ESU. Kompletnu listu izdanja koja su podržana potražite u ispravci KB4497181.

 • Ako nemate instaliran i aktiviran ključ za dodatak ESU MAK.

Ako ste kupili ključ za ESU i naišli ste na ovaj problem, proverite da li ste primenili sve preduslove i da li ste aktivirali ključ. Dodatne informacije o aktiviranju potražite u ovoj objavi na blogu. Više informacija o preduslovima potražite u odeljku "kako da dobijete tu ispravku" u ovom članku.

Određene operacije, kao što je preimenovanje, koje vršite na datotekama ili fasciklama koje se nalaze na grupi deljeni disk klastera (csv) mogu da ne uspeju sa greškom, "STATUS_BAD_IMPERSONATION_LEVEL (0xC00000A5)". Do toga dolazi kada obavite operaciju u čvoru "vlasnika CSV" iz procesa koji nema privilegiju administratora.

Uradite nešto od navedenog: 

 • Obavite operaciju iz procesa koji ima administratorske privilegije. 

 • Izvršite operaciju sa čvora koja nema CSV vlasništvo. 

Microsoft radi na rezoluciji i obezbediće ispravku u narednom izdanju. 

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Važna Klijenti koji su kupili proširenu bezbednosnu ispravku (ESU) za lokalne verzije ovih operativnih sistema moraju da prate procedure u KB4522133 da bi nastavili da primaju bezbednosne ispravke nakon isteka proširene podrške. Produžena podrška završava se na sledeći način:

 • Za Windows 7 servisni paket 1 i Windows Server 2008 R2 servisni paket 1, proširena podrška ističe 14. januara 2020.

 • Za Windows ugrađenu standardnu 7, proširenu podršku završava se 13. oktobra, 2020.

Više informacija o ESU i izdanjima podržane potražite u članku KB4497181.

Imajte u vidudaza Windows nije ugrađen standard 7, Windows Management Instrumentation (WMI) mora biti omogućen da bi se preuzimale ispravke iz usluge Windows Update ili Windows Server Update Services. 

Preduslov:

Morate da instalirate ispravke navedene ispod i ponovo pokrenite uređaj pre nego što instalirate najnoviju zbirnu vrednost. Instaliranje ovih ispravki poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja i ublažava potencijalne probleme sa instaliranjem zbirne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki.

 1. Servisna stek ispravka (SSU) od 12. marta 2019. godine (KB4490628).  Da biste dobili samostalni paket za ove SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog. Ova ispravka je obavezna za instaliranje ispravki samo sa potpisom SHA-2.

 2. Najnovija SHA-2 ispravka (KB4474419) objavljena 10. septembra 2019. Ako koristite Windows Update, najnovija ispravka SHA-2 će biti automatski ponuđena. Ova ispravka je obavezna za instaliranje ispravki samo sa potpisom SHA-2. Više informacija o SHA-2 ispravkama potražite u članku SHA-2 zahtevi za potpisivanje koda Windows i WSUS za godinu 2019..

 3. 11. avgust 2020 SSU (KB4570673) ili kasniji ssu. Da biste dobili samostalni paket za ove SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog.

  Važna Za Windows Thin PC, morate imati 11. avgust, 2020 SSU (KB4570673) ili noviju verziju sistema ssu da biste se uverili da nastavite da dobijate proširene bezbednosne ispravke počevši od 13. oktobra 2020 ispravki.

 4. Da biste dobili ovu bezbednosnu ispravku, morate ponovo da instalirate program za pripremu za licenciranje proširenih bezbednosnih ispravki (ESU) "(KB4538483) ili" Ispravka za nadogradnju proširenih bezbednosnih ISPRAVKI (ESU) za pripremu licenciranja "(KB4575903) čak i ako ste prethodno instalirali ESU taster. Es komplet za pripremu za licenciranje će vam biti ponuđen sa usluge WSUS. Da biste dobili zaseban ESU paket za pripremu za licenciranje, potražite ga u Katalogu Microsoft Update.

Kada instalirate gorenavedene stavke, preporučujemo da instaliratenajnovijemSSU (KB4580970). Ako koristite uslugu Windows Update, najnoviji SSU će vam biti automatski ponuđen ako ste ESU korisnik. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update ako ste ESU klijent.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 7 servisni paket 1, Windows Server 2008 R2 servisni paket 1, Windows ugrađeni standard 7 servisni paket 1, Windows Thin Posspreman 7, Windows Thin PC

Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4586827.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×