Sadržaj
×

Datum izdanja:

14.6.2022.

Verzija:

Verzija operativnog sistema 10240.19325

Napomena: Da bismo poboljšali informacije predstavljene na stranicama istorije i srodnim KB-ovima i učinili ih korisnijim našim klijentima, kreirali smo anonimnu anketu za deljenje komentara i povratnih informacija.  

08.01.2010
. Informacije o Windows ažuriranja potražite u članku o tipovima Windows ažuriranja i tipovima mesečnih kvalitativnih ispravki. Pregled verzije Windows 10 1507 potražite na stranici istorije ažuriranja.

Ističe

  • Rešava bezbednosne probleme za vaš Windows operativni sistem.  

Poboljšanja 

Ova bezbednosna ispravka uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene uključuju: 

  • Rešava problem koji dovodi do neuspešnog štampanja kada se aplikacija niskog integriteta (LowIL) odštampa u port bez vrednosti.

  • Rešava problem koji sprečava kôd kontrole sistema datoteka (FSCTL_SET_INTEGRITY_INFORMATION_EX) da ispravno rukuje ulaznim parametrom.

Ako ste instalirali starije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove ispravke sadržane u ovom paketu.

Više informacija o bezbednosnim ranjivostima potražite na novoj veb lokaciji Vodič za bezbednosne ispravke i bezbednosnim ispravkama iz juna 2022.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Simptom

Zaobilazno rešenje

Nakon što instalirate ovu ispravku, Windows uređaji možda neće moći da koriste funkciju Wi-Fi hotspot. Kada pokušate da koristite funkciju Wi-Fi hotspot, uređaj hosta može izgubiti vezu sa internetom nakon povezivanja klijentskog uređaja.

Ovaj problem je rešen u ispravci KB5015832.

Kako da preuzmete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). SSU-i poboljšavaju pouzdanost procesa ažuriranja radi ublažavanja potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU-a i primene Microsoft bezbednosnih ispravki.  Opšte informacije o SSU-u potražite u člancima Ažuriranja steka servisiranja i Ažuriranja steka servisiranja (SSU): Najčešća pitanja

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB5014024) biće vam automatski ponuđen. Da biste dobili samostalni paket za najnoviji SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update.

Instaliraj ovu ispravku

Kanal izdavanja

Dostupna

Sledeći korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Niko. Ova ispravka će se preuzeti i instalirati automatski iz Windows Update.

Windows Update za preduzeća

Da

Niko. Ova ispravka će se automatski preuzeti i instalirati sa lokacije Windows Update u skladu sa konfigurisanim smernicama.

Microsoft Update katalog

Da

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na veb lokaciju Microsoft Update kataloga.

Windows usluga ažuriranja servera (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa WSUS-om ako konfigurišete proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: bezbednosne ispravke

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravki, preuzmite informacije o datoteci za informacije o kumulativnim 5014710

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×