19041,870, 2021 — KB5001649 (OŠ OS i 19042,870)

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Datum izdavanja::

Verzija:

18.3.2021.

OS gradi 19041,870 i 19042,870

2/24/21
Važne U okviru kraja podrške za Adobe Flash, KB4577586je sada dostupna kao opcionalna ispravka iz usluge Windows Update (Wu) i Windows Server Update Services (WSUS). Instalacija KB4577586 će trajno ukloniti Adobe Flash program iz Windows uređaja. Kada se instalira, ne možete da deinstalirate KB4577586. Više detalja o planovima korporacije Microsoft potražite u članku ažuriranje na lokaciji Adobe Flash Playera.

11/17/20

Informacije o terminologiji za Windows ažuriranje potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima ispravki za mesečnu vrednost. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 10, verzija 2004.

CeduPotražite @WindowsUpdate da biste saznali kada se novi sadržaj objavi na komandnoj tabli informacije o izdanjima.

Izjavi

  • Ažurira problem koji ne daje štampanje grafičkog sadržaja u dokumentu posle instaliranja ispravke za 2021.

Poboljšanja i ispravke

CeduDa biste prikazali listu problema sa rešenjem, kliknite ili dodirnite ime OS da biste razvili odeljak "upari".

  • Ova ispravka omogućava kvalitetno poboljšanje niza servisiranja, što je komponenta koja instalira Windows ispravke. Uslužne ispravke steka (SSU) osiguravate da imate snažan i pouzdan stek tako da vaši uređaji mogu da primaju i instaliraju Microsoft ispravke.

Ova ispravka ne-Security uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene su:

  • Ova verzija obuhvata sva poboljšanja sistema Windows 10, verzija 2004.

  • Nije moguće objaviti dodatne probleme za ovo izdanje.

Ova ispravka ne-Security uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene su:

  • Rešava problem koji ne daje štampanje grafičkog sadržaja u dokumentu posle instaliranja ispravke za 2021.

Ako ste instalirali prethodne ispravke, samo će se nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu preuzeti i instalirati na uređaju.

Poboljšanja ispravki za Windows

Microsoft je objavio ispravku direktno na Windows Update klijentu radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo koji uređaj koji radi pod operativnim sistemom Windows 10 konfigurisan da automatski prima ispravke iz usluge Windows Update, uključujući preduzeća i Pro izdanja, ponudiće se najnovija ispravka za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i Windows Update za poslovnu deferrale. To se ne odnosi na dugoroиne izdanje.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Zimo

Privremeno rešenje

Certifikati sistema i korisnika mogu se izgubiti prilikom ažuriranja uređaja iz operativnog sistema Windows 10, verzija 1809 ili novije verzije operativnog sistema Windows 10. Uređaji će biti uticajan samo ako su već instalirali bilo koju najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) objavljenim septembra 16, 2020 ili novijim verzijama, a zatim pređite na noviju verziju operativnog sistema Windows 10 iz medijuma ili instalacionog izvora koja nema iskuizuju od 13 oktobra, 2020 ili noviju verziju. Ovo se prvenstveno dešava kada se kontrolisani uređaji ažuriraju pomoću zastarelih sastavljanih kreveta ili medija pomoću alatke za upravljanje ažuriranjem kao što je Windows Server Update Services (WSUS) ili Microsoft Manager konfiguracije krajnje tačke. To se može dogoditi i prilikom korišćenja zastarelih medijuma ili ISO slika koje nemaju integrisane najnovije ispravke.

Cedu Uređaji koji koriste Windows Update za posao ili koji se direktno povezuju sa uslugom Windows Update ne utiču. Svaki uređaj koji se poveže sa uslugom Windows Update trebalo bi uvek da prima najnovije verzije ispravke za funkciju, uključujući najnoviju LCU, bez dodatnog koraka.

Ako ste već nailazio na ovaj problem na uređaju, možete da ga umanite u okviru prozora za deinstaliranje tako što ćete se vratiti na prethodnu verziju operativnog sistema Windows pomoću uputstava ovde. Prozor za deinstaliranje može da bude 10 ili 30 dana u zavisnosti od konfiguracije okruženja i verzije u koju ažurirate. Moraćete da ažurirate na noviju verziju operativnog sistema Windows 10 kada se problem reši u okruženju. Cedu U okviru prozora za deinstaliranje možete povećati broj dana kada se vratite na prethodnu verziju operativnog sistema Windows 10 pomoću usluge DISM: set-Osuninstallwindow. Morate da napravite ovu promenu pre nego što je istekao podrazumevani prozor deinstalacije. Više informacija potražite u članku Instaliranje opcija komandne linije za uklanjanje operativnih sistema.

Radimo na rezoluciji i pružamo ažurirane i osvežene medije u narednim nedeljama.

Kada koristite uređivač metoda unosa za Microsoft japanski (IME) da biste uneli kanji znakove u aplikaciju koja automatski omogućava unos furigana znakova, možda nećete dobiti ispravne Furigane znakove. Možda ćete morati da ručno unesete Furigane znakove.

Cedu Aplikacije koje utiču na pogove koriste funkciju Imgetkompozitionstring () .

Radimo na rezoluciji i pružamo ispravku u narednom izdanju.

Kako da dobijete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Preduslovi

Microsoft sada kombinuje najnoviju ispravku steka usluge (SSU) za operativni sistem sa najnovijom kumulativnom ispravkom (LCU). Ako naiđete na grešku, 0x800f0823 – CBS_E_NEW_SERVICING_STACK_REQUIRED, zatvorite poruku o grešci i instalirajte poslednju samostalnu SASU (KB4598481) pre nego što instalirate ovaj iccu. Više nećete morati da instalirate ovu SSU (KB4598481) za buduće ispravke. 

Za opšte informacije o slamu, pogledajte članak servisiranje ispravki steka i servisno ažuriranje STEKA (ssu): najčešća pitanja.

Instaliranje ove ispravke

Kanal za otpust

Naj

Sledeći stepenik

Windows Update i Microsoft Update

Daa

Idite na postavke> ažuriraj & bezbednosti > Windows Update. U okviru Opcije opcionalne ispravke , pronaći ćete veze za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Microsoft Update katalog

Daa

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Windows Server Update Services (WSUS)

ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte članak Microsoft Update Catalog za uputstva.

Ako želite da uklonite LCU

Da biste uklonili LKU posle instalacije kombinovane SSU i LCU paket, koristite stavku Komandna linija " Uklanjanje-paket " sa iccu imenom paketa kao argument. Ime paketa možete da pronađete pomoću ove komande: DISM/online/get-paketi.

Pokretanje usluge Windows Update samostalni instalacioni program (wusa.exe) pomoću parametra /Deinstaliranje na kombinovani paket neće funkcionisati zato što kombinovani paket sadrži ssu. Ne možete da uklonite SSU iz sistema posle instalacije.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 5001649

Za listu datoteka koje su obezbeđene u servisnoj ispravci steka preuzmite informacije o datoteci za SSU-verzije 19041,868 i 19042,868

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×