Napomena: Aplikacija internet Explorer 11 za računare će biti poništena i biće odsutna iz podrške 15. juna 2022 (za listu onoga što je u e-pošti pogledajte najčešća pitanja). Iste IE11 aplikacije i lokacije koje danas koristite mogu se otvoriti u Microsoft Edge režimu pregledača Internet Explorer. Saznajte više ovde.

O ovoj ispravki

ActiveX Ova ispravka pruža ispravku za funkcionalnost dugmeta "Pokreni ovog vremena" za zatamnjenu funkciju blokiranja kontrole u programima Internet Explorer 11, Internet Explorer 10, Windows Internet Explorer 9 i Windows Internet Explorer 8.

Ažuriranje informacija

Da biste omogućili ovu ispravku, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer. Da biste to uradio, idite na lokaciju Microsoft Update. Pored toga, pogledajte tehničke informacije o najnovijoj kumulativnoj bezbednosnoj ispravki za Internet Explorer.

Napomogućeno Ovo ažuriranje je prvo uključeno u kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer (MS15-018).

Više informacija

Možete omogućiti da se blokirane zanemirane ActiveX kontrole pokreću na lokacijama u koje imate poverenja tako što ćete na zatamnjenom obaveštenju o blokiranju ActiveX ili kliknuti na dugme Pokreni ovog puta. Međutim, ako je kontrola ActiveX koju želite da učitate u iframe, ako je ActiveX, kada ovog puta kliknete na dugme Pokreni ili kliknete na njega ne pokreće kontrolu na očekivani način. 

Ova ispravka rešava ovaj problem i omogućava očekivanu funkcionalnost za dugme Pokreni ovog puta. Kada izaberete dugme Pokreni ovog puta ili kliknete na njega, sada će omogućiti da se sve ActiveX kontrole na obezbeđenoj lokaciji pokreću jedno vreme, bez obzira na to da li su kontrole u iframe-ovima ili ne. Dodatne informacije potražite u temi Ažuriranje da biste blokirali zatamnjene ActiveX u programu Internet Explorer.

Reference

Pogledajte terminologiju koju Microsoft koristi za opis softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×