Ažuriranje omogućava administratorima da biste postavili dodatne podrazumevane poštom i kalendarom windows sinhronizacije za nove naloge Exchange u Outlook 2016

Rezime

3. maja 2016, ažuriranje za Outlook 2016 omogućava administratorima da biste postavili dodatne vrednosti za postavku pošte držati van mreže . Ova postavka je ponekad sa Đildom na transparentima kao klizač za sinhronizaciju.

Kao dodatak postojećim prozorima, administratori sada možete da dodate 3 dana, 1 sedmice, dve nedelje, 36 mjeseci, a 60 meseci lokaciju windows pošta Sync klizač podrazumevane za nove naloge Exchange u Outlook 2016 postavljanjem vrijednost registra SyncWindowSettingDays . Ako je podešena vrednost postavke registratora override, Outlook 2016 će ispravno radije to umesto veličinu diska pri određivanju podrazumevani klizač za sinhronizaciju prozore za novi Exchange naloge. Napomena Pre nego što ova promena, podrazumevani prozori klizač za sinhronizaciju za nove račune mogao konfigurisan samo za ručno po postavljanju vrijednost registra SyncWindowSetting . Ova promena uvodi nove vrijednosti registra koje omogućava administratorima da biste izabrali 3 dana, 1 sedmice, dve nedelje, 36 mjeseci ili 60 meseci kao podrazumevane postavke pored postojeće opcije od 1 mesec, 3 meseca, 6 meseci, 12, 24, i sve to.

Više informacija

Da biste promenili podrazumevani klizač za sinhronizaciju prozore za novi Exchange naloge, instalirate i 3. aprila 2018, ažuriranje za Outlook 2016 (KB4018326), a zatim slijedite ove korake. Važno Pažljivo sledite korake u ovom odeljku. Ako pogrešno izmenite registrator, može doći do ozbiljnih problema. Ranije ne promenite, u slučaju da dođe do problema.

 1. Izađite iz svih Microsoft Office aplikacija.

 2. Pokrenite Registry Editor:

  • U Windows 10, idite na Start, unesite regedit u okvir za pretraživanje Windows, a zatim izaberite regedit.exe u rezultatima pretrage.

  • U operativnom sistemu Windows 8 ili Windows 8.1, ako koristite miš, premestite u gornjem desnom uglu, idem na pretragu, unesite regedit u okvir za tekst za pretragu, a zatim izaberite regedit.exe u rezultatima pretrage.

  • U operativnom sistemu Windows 7, idite na Start, unesite regedit u okvir za tekst Pretraži programe i datoteke , a zatim izaberite regedit.exe u rezultatima pretrage.

 3. Pronađite, a zatim izaberite sljedeće stavke registra:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\Cached režim

 4. U meniju Uređivanje postavite pokazivač na nju, a zatim izaberite DWORD vrijednost.

 5. Unesite SyncWindowSettingDays, a zatim pritisnite tipku Enter.

 6. Ako SyncWindowSetting vrednost već ne postoji, u meniju " Uređivanje " izaberite stavku " New , a zatim izaberite DWORD vrijednost.

 7. Unesite SyncWindowSetting, a zatim pritisnite tipku Enter.

 8. U oknu sa detaljima , pritisnite i držite (ili kliknite desnim tasterom miša) SyncWindowSettingDays ili SyncWindowSetting, a zatim izaberite Izmeni. Napomena " SyncWindowSetting " i " SyncWindowSettingDays vrijednosti registra treba biti postavljena ispravno uverite se da je Outlook 2016 bira odgovarajući prozor. Ako jedan od vrednosti registratora nije konfigurisan ili ako je postavljen na nevažeću vrednost, Outlook 2016 postavlja podrazumevanu vrednost 12 za vrijednost registra SyncWindowSetting i 0 za vrijednost registra SyncWindowSettingDays .

 9. Da biste postavili vrednost za ključeve registratora SyncWindowSetting i SyncWindowSettingDays , potražite u sledećoj tabeli za više informacija.

  Željeni sinhronizaciju prozor

  SyncWindowSetting vrednost

  SyncWindowSettingDays vrednost

  3 dana

  0

  3

  1 sedmice

  0

  7

  2 nedelje

  0

  14

  1 mesec

  1

  0

  3 meseca

  3

  0

  6 meseci

  6

  0

  12 meseci

  12

  0

  24 mjeseca

  24

  0

  36 mjeseci

  36

  0

  60 meseci

  60

  0

  Sve

  0

  0

  Napomena Ako koristite Outlook 2016 administrativni predložak da biste konfigurisali Keširani Exchange sinhronizaciju postavka za režim smernice za 1 sedmice, 2 nedeljeili sve, grupa politika Management Console (GPMC) uvek prikazuje 3 dana kada otvorite upravljačke konzole ponovo. Međutim, ovo utiče samo na način prikazivanja postavku u GPMC. U stvari, Keširani Exchange sinhronizaciju postavka za režim politika radi ispravno konfigurisan. Za više informacija, pogledajte Outlook 2016 Cached Exchange sinhronizaciju postavka za režim je prikazan neispravno u GPMC.

 10. Napustite uređivač registratora.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×