Aplikacija Outlook grupa se penzioniљe

Ћelimo da objavimo da fokusiramo naše napore na funkcionalnost proširivanje grupa u Outlook aplikaciji za mobilne uređaje.

Zbog ove nove pažnje odlučili smo da penzionišemo samostalne Outlook grupe aplikacije kasnije ove godine. Možete da ga koristite do 1 maja 2018, ali već možete da pronađete i sarađujete sa svim svojim grupama unutar Outlook aplikacije za mobilne uređaje. Pogledajte članak Korišćenje grupa u Outlook aplikaciji za mobilne uređaje za početak.

Sva postojeća članstva i funkcionalnost grupe nastaviće da funkcionišu u programu Outlook na vebu, Outlook 2016, Outlook 2016 za Mac i svim drugim Office aplikacijama.

Grupe je važan deo pravljenja timskog rada u programu Outlook i sistemu Office. Ove promene su deo i kontinuiranog pokušaja ispravljanja Microsoft 365 kao univerzalnog kompleta alatki za timski rad i investicije koje pravimo u Microsoft timovima i Yammer.

Najčešća pitanja

Koje su vremenske ose za penzionisanje aplikacije Outlook grupe?

2018, aplikacija će biti uklonjena iz Apple prodavnice, Google Play prodavnice i Microsoft prodavnice. Korisnici više neće moći da preuzimaju aplikaciju Outlook grupe. 2018, aplikacija će prestati da radi. Svako ko pokuša da je otvori biće dočekan sa porukom koja im usmerava da preuzmu Outlook aplikaciju za mobilne uređaje.

Između februara i maja, korisnici aplikacije će dobijati obaveštenja u aplikaciji kako bi ih ohrabrivali da koriste Outlook za iOS i Android za učešće u grupnom razgovoru i Access grupama.

Šta treba da uradim da bih se pripremio za ovu promenu?

Microsoft 365 klijenti koji imaju aktivne korisnike Outlook grupa za mobilne uređaje u organizacijama, biće obaveštavani Microsoft 365 putem 2018 centra za poruke u. Ako ne primate ovo obaveštenje, ne morate da preduzimate nikakve radnje.

Ako primite obaveštenje o centru poruke, ohrabrite korisnike da počnu da koriste Outlook aplikaciju na iOS ili Android uređaju za upravljanje grupama i učestvovanje u grupnom razgovoru za e-poštu na putu. Ne moraju da rade ništa da bi podesili grupe. Kada instaliraju Outlook aplikaciju za mobilne uređaje i dodaju Microsoft 365 nalog e-pošte, njihove grupe će biti vidljive na listi fascikli.

Korisnici aplikacije za mobilne uređaje programa Outlook će primati direktno između februara i maja i savetovati ih o potrebi zamene. Ako imate unutrašnju dokumentaciju koja upućuje na aplikaciju Outlook grupe, trebalo bi da je ažurirate i da upućuje na Outlook aplikaciju za mobilne uređaje.

Koje su funkcije programa Outlook grupe dostupne u Outlook aplikaciji za mobilne uređaje?

Outlook aplikacija za mobilne uređaje vam omogućava da:

Uskoro ćete moći da:

  • Prikaz datoteka uskladištenih u biblioteci dokumenata grupe

  • Omiljene važne grupe, pored omiljenih osoba i fascikli

Pogledajte karticu Office put za potpune detalje o budućim funkcijama i vremenskom programu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×