Dostupni su dodaci rečnika kontrolorom pravopisa za Pregled izdanja programa Internet Explorer 10 u operativnom sistemu Windows 7 SP1

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Rezime

Rečnici kontrolor pravopisa sada su dostupni za Pregled izdanja internet Explorer 10 na računarima koji rade pod operativnim sistemom Windows 7 servisni paket 1 (SP1).

Više informacija

Možete da preuzmete određene rečnike kontrolera pravopisa da biste omogućili proveru pravopisa i automatsko ispravljanje na jeziku i lokalnom jeziku. Ovi rečnici su dostupni samo putem dijaloga Upravljanje dodacima u programu Internet Explorer.

Nakon instaliranja određenog rečnika kontrolera pravopisa, možda će biti neophodno da ponovo pokrenete pregledač.

Napomi Da biste otvorili dijalog Upravljanje dodacima, otvorite Internet Explorer, kliknite na dugme Alatke u gornjem desnom uglu programa Internet Explorer, a zatim izaberite stavku Upravljanje dodacima.

Više informacija za klijente na korporativnim mrežama Dostupnost rečnika kontrolor pravopisa u poslovnim mrežama određuju

administratori mreže. Ako nema dostupnih rečnika, proverite da li je dostupna internet veza i da li radi. Zatim zatražite od administratora mreže da odobri pakete rečnika kontrolora pravopisa ili da paket učini dostupnim na mreži.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×