E-poruku prikazuje vreme slanja nakon što sačuvate e-poruku u fascikli "radne verzije" u režimu rada na mreži u programu Office Outlook 2007

Simptomi

Kada sačuvate novu e-mail poruku u fascikli "radne verzije" u režimu rada na mreži u programu Microsoft Office Outlook 2007, ovu e-poruku prikazuje u vreme slanja.Napomenado ovog problema dolazi kada instalirate paket prilagodbeni popravak opisan u članku Microsoft baze znanja 973404.

Rešenje

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji objašnjavaju kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga, uverite se da pažljivo pratite ove korake. Radi dodatne zaštite, napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. Zatim, možete da vratite registrator ako dođe do problema. Za više informacija o tome kako da napravite rezervnu kopiju i vratiti registar, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Kako da napravite rezervnu kopiju registratora i vratite ga u prethodno stanje u operativnom sistemu WindowsDa biste rešili ovaj problem, instalirajte paket hitnih-ova sledeće:

Opis paketa hitnih ispravki programa Office Outlook 2007 (Outlook-x-none.msp): 29. juna 2010. Napomena Nakon što instalirate ovaj paket, fix koji je obezbeđen u KB 973404 je onemogućen. Ako želite da ponovo omogućite fix, slijedite ove korake:

  1. Kliknite na dugme Start, izaberite stavkuPokreni, otkucajte regedit uokvir i onda kliknite na OK.

  2. Pronađite sledeći potključ registra i kliknite na njega:

    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Options\Mail

  3. Desnom tipkom miša kliknite OmitSearchKeyOnDrafts, a zatim Modify.

  4. U polju Podaci o vrednosti otkucajte 1 i kliknite na dugme U redu. Napomena Ako postavite stavku registra na 1, fix koji je obezbeđen u KB 973404 omogućena, a fix koja je navedena u ovom članku je onemogućen. Ako postavite stavku registra na 0, fix koja je navedena u ovom članku je omogućeno i fix koji je obezbeđen u KB 973404 je onemogućen.

  5. Napustite uređivač registratora.

Više informacija

Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Opis paketa hitnih ispravki Outlook 2007 (Outlook-x-none.msp): 25. avgusta 2009.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×