Dovršite dnevne izazove na MSN vreme vremenske prognoze iz korporacije Microsoft Start kako biste zaradili energiju. Ne morate biti prijavljeni da biste učestvovali, ali možete da se prijavite da biste dobili više energije.
   

Morate da osvojite 10.000 energije da biste postavili stablo. 

To zavisi od toga koliko često posećujete kanale vremenske prognoze i dovršavate zadatke iz igri. Ako svakodnevno posećujete i završavate sve zadatke, potrebno je oko mesec dana da većina korisnika osvoji 10.000 energije.  

U početku će biti oko 200.000 stabala.

Možete da odete na vremensku prognozu u operativnom sistemu Microsoft Start ili MSN. Kliknite na dugme "Pridruži se odmah" da biste počeli sa radom u programu. Ostvarite dnevne izazove da biste osvojili energiju. Kada dostignete 10. nivo i osvojite 10.000 energija, Microsoft će platiti da se stablo zasibluje u stvarnom životu.  

Korporacija Microsoft je bila partner projektima Eden reforestation da bi postavila drveće. 

Ne, pridruživanje programu i reprodukcija je besplatno. 

Drveće će biti posađeno u Keniji. 

Trenutno možemo da ponudimo samo ovaj program u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali uskoro ćemo se proširiti na više tržišta. Proveravajte ponovo! 

Program počinje 5. novembra 2021. i počinje od 5. novembra 2022.

Korporacija Microsoft je bila partner projektima Eden reforestation da bi postavila drveće. Za više detalja posetite njihovu veb lokaciju: https://edenprojects.organizacija /.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×