Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Filtere sadržaja možete da podesite za aplikacije i igre na Xbox One i Windows 10 sa konzole Xbox One. Evo kako:

  1. Prijavite se koristeći nalog odrasle osobe na vašem Xbox One.

  2. Pritisnite taster Xbox na kontrolnom upravljaču da biste otvorili vodič, a zatim izaberite stavku Profil i sistem (slika igrača) > Postavke > Nalog> Porodične postavke > Upravljanje članovima porodice.

  3. Izaberite nalog za dete koji želite da ažurirate, izaberite Pristup sadržaju, a zatim izaberite ograničenje uzrasta za koje smatrate da odgovara vašem detetu. Prema podrazumevanim vrednostima, ograničenja za dete će biti postavljena na uzrast koji je povezan sa Microsoft nalogom deteta.

  4. Kad vaše dete zatraži da koristi blokiranu aplikaciju ili igru, vi možete da ih odobrite i dodate na listu Uvek dozvoljeno koja se nalazi u okviru Ograničenja za sadržaj na stranicifamily.microsoft.com.

  5. Ako je vaše dete preuzelo nešto pre nego što ste podesili ova ograničenja, možete da blokirate ovaj sadržaj tamo gde se pojavljuje na stranici Aktivnosti. Detetu će za ponovno korišćenje tog sadržaja biti potrebna vaša dozvola, a vi možete da odgovorite na zahteve preko e-poruke ili na stranicifamily.microsoft.com.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×