Hitna ispravka je dostupna za klijente System Center Configuration Manager 2007 SP2 da biste poboljšali funkcionalnost virtuelnih mašina kojima upravlja Microsoft Enterprise Desktop virtuelizaciju verzija 2

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2) klijent instaliran u virtuelne mašine.

  • Virtuelne mašine upravlja Microsoft Enterprise Desktop virtuelizaciju verzija 2.

U ovom scenariju, virtuelne mašine ne može da izvrši zadatak automatskog lokacije ili nije moguće pronaći najbliža tačka distribucije za preuzimanje sadržaja na osnovu trenutne lokacije mreže. Do ovog problema dolazi ako virtuelne mašine su konfigurisani da rade u režimu za prevođenje mrežne adrese (NAT).

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, preuzmite paket hitnih u sljedećem članku u Microsoftovoj bazi znanja:

2516517 Sekvenca zadataka se ne pokreće ako ima puno instaliraju softver korake u System Center Configuration Manager 2007 SP2

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Ova hitna ispravka dodaje novu funkcionalnost Microsoft Enterprise Desktop virtuelizaciju virtuelne mašine koje su podešene u NAT režim da biste koristili granice lokaciju računara domaćina na internoj. Kada klijent System Center Configuration Manager otkrije da je virtuelna mašina nalazi na internoj, ova hitna ispravka omogućava šetajući podršku za dodeljivanje lokacije automatski i lociranje najbliže tačke distribucije. Administrator može da upravlja virtuelne mašine i domaćinu na isti način na internoj mreži, domaćinu mogu biti u režimu za net. Međutim, nisu sve funkcije podržane kada uspete virtuelne mašine pomoću ovog mehanizma. Podržani su samo neke karakteristike koje zahtevaju komunikaciju sa virtuelne mašine u režimu NAT sa System Center Configuration Manager lokaciju servera. Na primer, daljinski upravljač i guraj klijenta nisu podržani. NAT režim podržan u konfiguraciji upravljanja Internet s operacijskim sustavom System Center Configuration Manager 2007 bez instaliranja prilagodbeni popravak. Međutim, rukovodstvo interneta klijenta ne podržava roaming (roming omogućava klijentima naći u najbližu tačku distribucije za preuzimanje sadržaja). Klijenti koji upravlja se preko Internet veze ima pravo osnovno upravljanje interneta. Klijenti komuniciraju sa poenta osnovno upravljanje, kada su na internetu pronaci sa Internetom distribucije bodova za preuzimanje sadržaja.

Za više informacija o Vodič za instalaciju, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2477182 System Center Configuration Manager 2007 prilagodbeni popravak instalacije Vodič Za više informacija o hardverskim i softverskim zahtevima za implementaciju, kao i za održavanje Microsoft System Center Configuration Manager 2007, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Opšte informacije o hardverskim i softverskim zahtevima za implementaciju, kao i za održavanje Microsoft System Center Configuration Manager 2007Za više informacija o upravljanju Internet s operacijskim sustavom, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Opšte informacije o upravljanju Internet s operacijskim sustavomZa više informacija o Microsoft Enterprise Desktop virtuelizaciju verzije 2, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Pregled Microsoft Enterprise Desktop virtualizacijaZa više informacija o Microsoft Enterprise Desktop virtuelizaciju verzije 2, pogledajte sledeći dokument:

Opšte informacije o Microsoft Enterprise Desktop virtuelizacijuZa više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×