Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Windows Zero Configuration (WZC) je usluga Windows da automatski konfiguriše 802.11 bežičnih mrežnih uređaja. Adapter proizvođači i NDIS miniport programerima za one adapteri može naći dodatne dijagnostičke informacije iz WZC usluge od pomoći. Ovaj članak opisuje kako se hvata vrlo detaljno evidenciju (onaj koji je postavljen na maksimalni izlazni) iz WZC.

Više informacija

Da biste koristili dodatne praćenje mogućnosti koje su ugrađene u WZC, instalira odabrane gradnje od Wzcsvc.dll na test sistem. Jedini trag koji će biti napisani na datoteku evidencije na disku. Stoga, ne morate spojiti na Kernel modul za otklanjanje grešaka (na primer, WinDbg) ili instalirati sve odabrane gradnje operativnog sistema. Ako ste ne koristeći potpuno potvrđeno gradi od OS, morate da nabavite kopiju binarni Wzcsvc.dll iz sistema taj je koristeći kompletan odabrane gradi od OS. Napomena Da biste nabavili odabrane gradnje na CD-u, možete se pretplatiti na Microsoft Developer Network (MSDN). Za više informacija o pretplatama, posjetite sljedeće Web-mjesto:

http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/default.aspxDa uhvatite evidenciju iz WZC manja od maksimalne izlaza, slijedite ove korake:

 1. Pre nego što učitate na binarnu datoteku na sistem test, morate da onemogućite zaštitu sistema datoteka (SFP). Da biste onemogućili SFP, pritisnite tipku F8 dok se pokreće sistem i izaberite Sigurnom načinu rada , kada se od vas zatraži. Zamijeni datoteku, a zatim ponovo pokrenite sistem.

 2. S kariranom binarne datoteke od Wzcsvc.dll na mestu (ili jer ste pokrenuli kompletno proverio OS ili jer si zamenio ga), postavite sljedeće stavke registra na 1:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Tracing\WZCTrace\EnableFileTracing (REG_DWORD)

 3. Ako bilo koji deo saća lokacija ne postoji, kreirajte saća koje želite (na primer, praćenje i WZCTrace možda ne postoji).

 4. Da efekta promene u praćenje, ili ponovo pokrenite sistem, ili zaustaviti i pokrenuti uslugu. Usluga stvara zapisničku datoteku WZCTrace u fascikli "%windir%\Tracing".

 5. Onemogući WZC praćenje postavljanjemEnableFileTracing na nulu.

 6. Po podrazumevanim postavkama, praćenje izlaza postavljeno na maksimalni izlaz. Da nam prilagodite koliko informacija se proizvodi, možete da kreirate u registru stavka FileTracingMask (REG_DWORD) koristeći jedan ili više od sledeće vrednosti (i ili ih zajedno koliko vam je potrebno).

  0x80000000: Logs failed ASSERTs0x01000000: Logs 'State Machine' events0x00800000: Logs synchronization events0x00400000: Logs storage events0x00200000: Logs notifications0x00100000: Logs hash related activities0x00080000: Logs error conditions0x00040000: Logs memory allocations and releases0x00020000: Logs code path within WZCSVC0x00010000: Logs generic events0xFFFF0000: (default) logs all events

  Napomena Ove zastave može da se menja.

Reference

Više informacija potražite na sledećoj MSDN Web-mjestima:

Pribavljanje odabrane buildhttp://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms792429.aspxkoristeći odabrane gradnje od Windowshttp://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms792436.aspx

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×