Sadržaj
×

Ovaj članak sadrži važne informacije koje treba pročitati pre nego što instalirate Microsoft SQL Server 2016 servisni paket 2 (SP2). Članak opisuje kako da nabavite servisni paket, listu ispravki koje su uključene u servisni paket, poznate probleme i listu autorskih prava za proizvod.

Napomišite Ovaj članak služi kao jedan izvor informacija za pronalaženje sve dokumentacije koja je povezana sa ovim servisnim paketom. On uključuje sve informacije koje ste prethodno pronašli u napomenama o izdanju i Readme.txt datotekama.

 • Ovaj proizvod sadrži softver koji se nalazi iz funkcije Xerox bezbedne hash funkcije.

 • Ovaj proizvod uključuje softver iz biblioteke za komprimovanje opšte svrhe zlib.

 • Delovi ovog softvera delimično su zasnovani na radu RSA bezbednosti podataka, Inc. Budući da je Microsoft uključio RSA bezbednost podataka, Inc., softver u ovaj proizvod, microsoft mora da uključi tekst ispod koji je pratio takav softver:

  • Copyright 1990, RSA Data Security, Inc. Sva prava zadržana.

  • Licenca za kopiranje i korišćenje ovog softvera dodeljena je ako je identifikovana kao "RSA bezbednost podataka, inc., MD5 Message-Digest algoritam" u svim materijalima koji pominju ovaj softver ili upućuju na njega ili ovu funkciju. Licenca je dodeljena i za izradi i korišćenju deritivnih radova pod uslovom da se takva dela identifikuju kao "izvedena iz usluge RSA Data Security, Inc., MD5 Message-Digest Algoritam" u svim materijalima koji pominju ili upućuju na derivedeni rad.

  • RSA bezbednost podataka, Inc., ne predstavlja nikakve prikaze koji se odnose na podsajtovo ovog softvera ili prikladnost ovog softvera za bilo koju određenu svrhu. Pruža se "kakav jeste" bez izričitih ili implicisanih garancija bilo koje vrste.

  Ova obaveštenja se moraju zadržati u bilo kopije bilo kog dela ove dokumentacije ili softvera.

 • Funkcija za mapiranje usluge Reporting Services koristi podatke iz datoteke TIGER/Line Shapefiles koje pružaju obezbeđene dane u Sad census Birou. TiGER/Line Shapefiles su izdvajanje izabranih geografskih i kartografskih informacija iz census MAF/TIGER baze podataka. TiGER/Line Shapefiles su dostupni bez naplate od Službe za cenzure Sjedinjenih Država. Da biste dobili više informacija o filterima TIGER/Line shapefiles, idite na TIGER/Line shapefiles. Granične informacije u datoteci TIGER/Line Shapefiles su samo u statističke svrhe prikupljanja podataka i ukucavanja; njegovo depiction and designation for statal purposes ne sačinju determinaciju jurisdiktivnog autoriteta, prava vlasništva ili prava, i ne odražava pravne opise zemljišta. Cenus TIGER i TIGER/Line su registrovani žigovi američkih census biroa.

Copyright 2012 Microsoft. Sva prava zadržana.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×