Integracija fakture za obradu ulaznih porudžbina u više valuta koja ima uplatu ostavlja 0,01 dolar umesto nule u polju "Na računu" u microsoft Dynamics GP i Microsoft Great Plains

Simptomi

Kada integrišete fakturu za obradu više valuta za obradu ulaznih porudžbina koja ima iznos uplate u programima Microsoft Dynamics GP 9.0 i Microsoft Business Solutions - Great Plains 8.0, polje "Na računu" fakture sadrži vrednost od 0,01 dolar iako su vrednosti koje se odnose na primljeni iznosi polja "Ukupno" u fakturi iste. Kada su vrednosti koje se naći u poljima "Primljeni iznos"i "Ukupno" u fakturi iste, vrednost koja se nalazi u polju "Na konto" bi trebalo da bude nula.

Rešenje

Microsoft Dynamics GP 9.0

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za Upravljač integracijom za Microsoft Dynamics GP 9.0. Za više informacija posetite jednu od sledećih Microsoft Web lokacija, u zavisnosti od toga da li ste partner ili klijent:

Partnerihttps://mbs.microsoft.com/partnersource/downloads/releases/integration+manager+9.0+downloads.htmklijentihttps://mbs.microsoft.com/customersource/support/downloads/servicepacks/Integration+Manager+9.0+Downloads.htm

Microsoft Business Solutions Great Plains 8.0

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za Integration Manager za Microsoft Great Plains 8.0. Za više informacija posetite jednu od sledećih Microsoft Web lokacija, u zavisnosti od toga da li ste partner ili klijent:

Partnerihttps://mbs.microsoft.com/partnersource/downloads/releases/integrationmanager8.0.htm?printpage=falseklijentihttps://mbs.microsoft.com/customersource/support/downloads/servicepacks/IntegrationManager8.0.htm

Status

Microsoft Dynamics GP 9.0

Microsoft je potvrdio da je ovo greška u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na". Ovaj problem je prvi put ispravljen u upravljaču integracijom za Microsoft Dynamics GP 9.0 servisni paket 1.

Microsoft Business Solutions Great Plains 8.0

Microsoft je potvrdio da je ovo greška u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na". Ovaj problem je prvi put ispravljen u menadžeru za integraciju za Microsoft Business Solution - Great Plains 8.0 servisni paket 4.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×