Napomena: Aplikacija internet Explorer 11 za računare će biti poništena i biće odsutna iz podrške 15. juna 2022 (za listu onoga što je u e-pošti pogledajte najčešća pitanja). Iste IE11 aplikacije i lokacije koje danas koristite mogu se otvoriti u Microsoft Edge režimu pregledača Internet Explorer. Saznajte više ovde.

Simptomi

Windows Internet Explorer 9 prikazuje traku za preuzimanje za hiperveze koje su ciljane na iframe.

Rezolucija

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer 9.

Informacije o bezbednosnoj ispravki


Da biste instalirali najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer 9, idite na sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://update.microsoft.comNapomogućeno Ova ispravka je prvo uključena u bezbednosnu ispravku 2699988. Više informacija o ovoj bezbednosnoj ispravki potražite u sledećem broju članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

2699988 MS12-037: Kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer: 12. jun 2012. Više tehničkih informacija o najnovijoj kumulativnoj bezbednosnoj ispravki za Internet Explorer potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx

Zaokrenite posao

Da biste rešili ovaj problem, onemogućite opciju Uvek pitaj pre nego što otvorite ovaj tip datoteke za tip datoteke na koji ovo utiče (na primer *.sap ili *.ica). Da biste to uradio, kliknite desnim tasterom miša na datoteku u upravljaču preuzimanja programa Internet Explorer 9, a zatim izaberite opciju Uvek pitaj pre nego što otvorite ovaj tip datoteke. Ova postavka kreira stavku registratora u sledećem potključu registratora:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Shell\AttachmentExecute\{0002DF01-0000-0000-C000-000000000046}Stavka registratora ima ProgID tipa datoteke koji izaberete. Na primer, sledeće vrednosti su za *.sap i *.ica datoteke:

"SAPGui.Shortcut.File"=hex(0):
"Citrix.ICAClient.2.7"=hex(0):

Više informacija

Da biste odredili progID za registrovani tip datoteke, na komandnoj liniji pokrenite sledeću komandu:

assoc <proširenje>Na primer, pokrenite sledeću komandu:

assoc .sapVi vidite sledeći rezultat:

.sap=SAPGui.Shortcut.File


Za više informacija o asoc komandi kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

323526 Kako da koristite komandu "assoc" za prikazivanje i izmenu povezanosti oznaka tipa datoteke u programu Windows 2000Za više informacija o terminologiji ažuriranja softvera kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisu Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×