Ispravka: Kršenje prava pristupa se javlja kada koristite funkciju "COUNT_BIG" i preko klauzule u upit u SQL Server 2008 ili SQL Server 2008 R2

BUG #: 130330 (Content Maintenance)
VSTS bug number: 373474

Microsoft distribuira Microsoft SQL Server 2008 ili Microsoft SQL Server 2008 R2 popravlja kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Pošto su kumulativne ispravke, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 ili SQL Server 2008 R2 popravi za javnost.

Simptomi

U Microsoft SQL Server 2008 ili Microsoft SQL Server 2008 R2, kršenje prava pristupa se pojavljuje kada pokrenete upit koji koristi funkciju COUNT_BIG praćen odredba gotova. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci:

MNG 0, nivo 11, navedite 0, do linije < red > A ozbiljne greške na trenutni komandu. Rezultate, ako ih ima, treba biti odbačene. MNG 0, nivo 20, navedite 0, do linije < red > A ozbiljne greške na trenutni komandu. Rezultate, ako ih ima, treba biti odbačene.

Pored toga, sljedeći događaj se evidentira u evidenciji aplikacije:

IZVORA: ID MSSQLSERVEREvent: 17310Message: zahtev korisnika iz sesije sa SPID < ID > generisane fatalnog izuzetka. SQL Server se prekida ovu sesiju. Kontakt službi podrške proizvoda sa deponiji proizvodi u katalogu evidencije.

Kada se ovaj problem pojavi, generiše se datoteke za mini-ispisa u fascikli evidencije SQL Server. Pored toga, poruku o grešci koja je slična sledećoj se evidentira u datoteci evidencije SQL Server:

spid < datum vreme > < ID > * kod izuzetka = spid c0000005 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION < datum vreme > < ID > * pristup došlo do čitanje adresa 0000000000000010 < datum vreme > spid < ID >< uklonio >< datum vreme > Greška na serveru: 17310, težine: 20, stanje: 1. < datum vreme > Server A zahtev korisnika iz sesije sa SPID < ID > generisane fatalnog izuzetka. SQL Server se prekida ovu sesiju. Kontakt službi podrške proizvoda sa deponiji proizvodi u katalogu evidencije.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

SQL Server 2008 R2

Fix za ovaj problem je prvi put pušten u Kumulativna ispravka 2. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket Kumulativna ispravka za SQL Server 2008 R2, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2072493 Kumulativna ispravka paket 2 za SQL Server 2008 R2Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 R2 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 SQL Server 2008 R2 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 R2

SQL Server 2008

Fix za ovaj problem prvi put pušten u kumulativno ažuriranje 8 za SQL Server 2008 Service Pack 1. Za više informacija o ovom paketu Kumulativna ispravka, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981702 Paket za kumulativno ažuriranje 8 za SQL Server 2008 servisni paket 1Napomena Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su bile uključene u prethodne SQL Server 2008 popraviti za javnost. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije objavljivanja ispravka koji sadrži ovu zakrpu. Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 SQL Server 2008 gradi objavljene nakon što je pušten je SQL Server 2008 servisni paket 1Hitnih ispravki za Microsoft SQL Server 2008 su kreirani za određene servisne pakete za SQL Server. Morate primijeniti hitni popravak SQL Server 2008 servisni paket 1 za instalaciju za SQL Server 2008 Service Pack 1. Po podrazumevanim postavkama, neki hitni popravak koji je obezbeđen u servisni paket za SQL Server je uključena u novi servisni paket za SQL Server.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Za informacije o inkrementalnom servisiranje Model za SQL Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935897 Incremental Model za servisiranje je dostupna iz SQL Server tima da dostavi hitnih ispravki za prijavljenih problemaZa više informacija o imenovanju šemi ažurirane verzije SQL servera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

822499Nova šema imenovanja za pakete za dopunu softvera Microsoft SQL ServerZa više informacija o terminologiji za ažuriranje softvera, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih ažuriranja

Author (SME): v-jc
Writer: v-vincli
Tech Reviewer: igorstan
Editor:v-sbrenn

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×