Ispravke proizvoda se ne preuzimaju u upravljač konfiguraciji centra sistema

Simptomi

Kada se lokacija Microsoft System Center Configuration Manager instalira u direktorijum koji ima putanju dužu od 68 znakova, softver koji je dostupan na oglasu "Ispravke" i "Servisiranje" u administratorskim konzolama se ne preuzima. Ovaj problem utiče na softver kao što su pojedinačne hitne ispravke i nove verzije proizvoda kao što je ispravka za trenutnu granu ConfigMgr, verzija 1602.Pored toga, greške koje su slične sledećoj zapisuju se u datoteci Dmpdownloader.log na tački povezivanja usluge koju koristi server lokacije:

Greška: izračunavanje hasha za datoteku 'E:\Program Files\Microsoft System Center 2012 R2\Configuration Manager\CMUStaging\037CD17E-4D7B-40E1-802B-414BB682364C7\SMSSetup\Licenses\SYSTEM_CLR_TYPES_FOR_MICROSOFT_SQL_SERVER_2014\System_CLR_Types_for_Microsoft_SQL_Server_2014-Chinese_Traditional.pdf' sa greškom 0x80070002 Nije uspelo overavanje heša za datoteku E:\Program Files\... Instaliranje datoteka ispravki nije uspelo. CONFIGURATION_MANAGER_UPDATE

Napomena Ova stavka evidencije je skraćena radi čitljivosti. Za lokacije koje imaju putanju instalacije koja je duža od 68 znakova, trenutna grana ConfigMgr, verzija 1602, navedena je kao "Not Applicable" u administratorsko konzoli bez obzira na to da li je ova ispravka instalirana. Kada postane dostupna, ConfigMgr verzija 1606 će biti navedena kao "Not Applicable" ako ova hitna ispravka još uvek nije instalirana. Nakon instaliranja hitne ispravke, ConfigMgr verzija 1606 će biti navedena kao Dostupna.

Rešenje

Informacije o hitnoj ispravki za System Center Configuration Manager, verzija 1511

Dostupna je hitna ispravka za rešavanje ovog problema. Ova hitna ispravka je dostupna za instalaciju putem oglasa za ispravke i servisiranje konfigMgr administratorske konzole pod sledećim uslovom:

  • Putanja instalacije lokacije ConfigMgr je veća od 68 znakova.

Ova ispravka bi trebalo da bude instalirana na lokaciji centralne administracije (CAS), ako je instalirana i na bilo kojoj primarnoj lokaciji.Napomena Ova ispravka nije dostupna ako je putanja instalacije manja od 68 znakova.

Ponovo pokreni informacije

Ne morate ponovo pokrenuti računar nakon primene ove hitne ispravke.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Engleska verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vreme za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, ona se konvertuje u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC-a i lokalnog vremena, koristite karticu "Vremenska zona" u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Upravljač konfiguracije centra sistema, verzija 1511

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Cmupdate.exe

5.0.8325.1126

17,137,328

24-Nov-2015

03:10

x64

Microsoft.configurationmanager.dmpconnector.messagedownload.dll

5.0.8325.1126

69,296

24-Nov-2015

03:10

x86

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Instalirajte ispravke za System Center Configuration Manager Upravljajte mobilnim uređajima pomoću upravljača konfiguracijom centra sistema i Exchange serveraSaznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×