Izgradite svoje LinkedIn prisustvo sa trenerom za karijere

Aplikacija "Trener za karijere" ima ciljeve na osnovu kojih možete da radite sa aktivnostima koje razvijaju životne veštine. Ova lekcija organizuje aktivnosti iz aplikacije u grupu koju možete da pratite korak po korak.

U ovoj lekciji, vaš cilj je da izgradite svoje LinkedIn prisustvo. Dovršite sve korake aktivnosti da biste postigli cilj. Da biste se fokusirali na određenu veštinu, možete da radite na jednoj ili više aktivnosti.

Ako ste novi u treneru za karijere, posetite vodič za brzi početak.

Napomene: U ovoj lekciji treba da:

 • Mobilni uređaj ili računar

 • Microsoft Teams

 • Trener za karijeru

 • LinkedIn

 • Dnevnik koji možete da prilagodite da biste pratili ono što otkrivate i učite iz dolenaesenih aktivnosti (opcionalno)

Uz aktivnosti u ovom cilju, imaćete: 

Saznajte LinkedIn veštine. Saznajte kako da poboljšate svoj LinkedIn profil. Identifikujte veštine. Identifikujte studente koji dele vaše veštine i interesovanja. Saznajte kako da delite priču na sajtu LinkedIn. Izgradite mrežu na mreži LinkedIn.

Započinjanje izgradnje LinkedIn prisutnosti

 1. Saznajte više Pogledajte kurs LinkedIn Learning o tome kako da koristite LinkedIn.

 2. Odraz Koji su tri načina da poboljšate LinkedIn profil pomoću onoga što ste naučili iz kursa? Unošenje dodatka ili promena. Ako nemate nalog, napravite ga pomoću tri stvari koje ste naučili iz kursa. 

  Savet: Ako koristite dnevnik, naveli promene koje želite da napravite ili stvari koje treba da uključite u profil. Koristite dnevnik da biste pratili druge ideje za sledeće korake. 

 3. Otvorite trener za karijeru. Izaberite profil. Izaberite Stavku Istraživač veština. Otpremite biografiju ili prepišite. Pregledajte veštine na stranici profila u okviru Moje veštine. Na profilu možete da izbrišete sve koje ne želite.

 4. Idite na LinkedIn. Dodajte veštine.

 5. Saznajte više Pogledajte Kurs LinkedIn Learning o tome kako da kreirate odsutni LinkedIn profil. 

 6. Odraz Koju priču delite o veštinama i iskustvima u rezimeu profila? Šta biste mogli da dodate ili uklonite da biste poboljšali priču? 

 7. Deljenje Partner sa kolegom lično ili sa kolegom na Teams. Pozovite jedni druge da se povežu na linkedIn nalogu. Pregledajte rezimee profila. Koristite ono što ste naučili izkursa da biste svom partneru dali dve ideje kako bi poboljšao njihov rezime. Primenite povratne informacije koje dobijete.

 8. Otvorite trener za karijeru. Izaberite profil. Odaberite Povezivanje moj LinkedIn nalog. Zatim izaberite stavku Osobe. Pregledajte profile za studente. Odaberite dva studenta koji imaju veštine i iskustva koja vas zanimaju.   

 9. Idite na LinkedIn. Pošaljite pozivnice za studente da se povežu. Dodajte ili ažurirajte neku od sledećih stavki na profilu da biste nastavili da razvijate priču:fotografija,industrija i lokacija,obrazovanje,naslov , pozadinska slika,ključne reči i iskustvo. 

 10. Dobijanje saveta Treba da pregledate LinkedIn profil da bi vam usluge karijere ili savetnik akademskog osoblja pregledali. Tražite ideje za poboljšanja i kako možete nastaviti da stvarate svoje prisustvo.

Bravo! Koji je sledeći korak u putovanju kroz posao?

Ciljevi i aktivnosti trenera za karijere:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×