Januar 12.decembar – KB4598245 (OS Build 17134,1967)

Datum izdavanja::

Verzija:

12.1.2021.

OS verzija 17134,1967

je ažuriran 1/12/21
PODSETNIK
Adobe Flash Player nestao je sa podrške od 31. decembra 2020. Više informacija potražite u članku Adobe Flash kraj podrške 31. decembra 2020. Flash sadržaj će se blokirati pokretanjem u Flash Player-u počevši od 12. januara 2021. Više informacija potražite u članku Adobe Information Flash Player e-Ol stranica.

12/8/20
Informacije o terminologiji za Windows ažuriranje potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima ispravki za mesečnu vrednost. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 10, verzija 1803 ažuriranu istoriju.

Istaknute ispravke

  • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft Office proizvoda.

  • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada Windows obavlja osnovne operacije.

  • Ispravke za poboljšanje bezbednosti pri korišćenju spoljnih uređaja, kao što su Upravljači za igre, štampači i veb kamere.

Poboljšanja i popravke

Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

  • Proširuje Microsoft Defender za podršku krajnje tačke u nove regione.

  • rešava problem bezbednosne ranjivosti pomoću HTTPS intranet servera. Nakon instaliranja ove ispravke, intranet serveri na osnovu HTTPS-ova ne mogu, podrazumevano koristiti proxy proxy korisnici da bi otkrili ispravke. Skeniranja koje koriste ove servere neće uspeti ako niste konfigurisali sistemski proxy server za klijente. Ako morate da koristite proxy proxy server, morate da konfigurišete ponašanje pomoću smernica "Dozvolite da se korisnik proxy koristi kao rezervna funkcija ako otkrivanje pomoću proxy servera ne uspe". Da biste obezbedili najviši nivo bezbednosti, koristite i Windows Server Update Services (WSUS) sigurnosni Layer (TLS) sertifikat o certifikatu certifikata na svim uređajima. Ova promena ne utiče na klijente koji koriste HTTP WSUS servere. Više informacija potražite u članku promene skeniranja, unapređenih bezbednosnih bezbednosnih uređaja za Windows uređaje.

  • Odnosi se na ranjivost bezbednosnog premošćavanja koja postoji u smislu povezivanja daljinske procedure za daljinsku proceduru (RPC) za daljinsku potvrdu identiteta za daljinsku aplikaciju Win.. Više informacija potražite u članku KB4599464.

  • Bezbednosne ispravke za Windows platformu App i frameworks, Microsoft grafiku, Windows medijum, Windows osnove, Windows kernel, Windows kriptografija, Windows virtuelizacija, Windows periferne uređaje i Windows hibridne skladište.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Za više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivosti, obratite pažnju na novu Veb lokaciju vodiča za bezbednosne ispravke .

Poznati problemi u ovoj ispravci

Microsoft trenutno nije upoznat ni sa jednim problemom u ovoj ispravci.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke

Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4580398) će vam automatski biti ponuđeno. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja

Dostupno

Naredni korak

Windows Update i Microsoft Update

Da

Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.

Katalog Microsoft Update

Da

Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.

Windows Server Update Services (WSUS)

Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4598245

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×