Jednostavna rešenja kompanije Microsoft su obustavljena

Jednostavna rešenja su obustavljena. Umesto toga, možete nadograditi na Windows 10 i dobiti alatke za rešavanje problema koje su ugrađene. Da biste dobili Windows 10, pogledajte Windows 10 Home. Želite li više informacija o operativnom sistemu Windows 10? Pogledajte Nadogradnja na Windows 10: Najčešća pitanja.

Windows 10

Windows 10 koristi alatke za rešavanje problema da bi vam pomogao da rešite probleme sa računarom. Pokretanje alatke za rešavanje problema:

  1. Izaberite Start > Postavke > Ispravke & bezbednost  > Rešavanje problema.

  2. Izaberite tip rešavanja problema koji želite da uradite, a zatim izaberite stavku Pokreni alatku za rešavanje problema.

  3. Dozvolite da se alatka za rešavanje problema pokrene, a zatim odgovorite na sva pitanja na ekranu. Ako vidite poruku da nisu bile potrebne promene ili ispravke, možete da probate sa opcijama za oporavak ili da saznate više o kodovima grešaka u programu Outlook i šiframa grešaka pri instalaciji.

Windows 8.1 i Windows 8

Izaberite stavku Start  > Postavke  > Rešavanje problema, a zatim sledite uputstva za vrstu rešavanja problema koju želite da uradite.

Windows 7

Izaberite stavku Start  > Kontrolna tabla > Rešavanje problema, a zatim sledite uputstva za vrstu rešavanja problema koju želite da uradite.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×