Kako da pošaljem povratne informacije o sistemu Microsoft Office?

Imate komentar ili predlog za Microsoft Office? Potrebne su nam povratne informacije kao pomoć u obezbeđivanju sjajnih proizvoda. Možete da date povratne informacije na nekoliko različitih načina.

Ideje za nove funkcije

UserVoice je zvanično polje za predloge za Microsoft Office. U nastavku kliknite na vezu za proizvod za koji želite da ostavite povratne informacije, a zatim pretražite da biste videli da li neko drugi već ostavio te povratne informacije. Ukoliko jeste, možete da dodate svoje komentare i glasate za predlog te osobe. Glasovi su sjajan način da korisnici stave do znanja koliko su im važni određena ideja ili predlog.

Napomena: Korisničkoglas je lokacija nezavisnog proizvođača, ne posjeduje ili je kontroliše Microsoft.

Komentari na postojeće verzije

Answers zajednica je najbolje mesto da postavite pitanja ili ostavite komentare na postojeće verzije ili pročitate komentare i odgovore od drugih. U dolenavedenoj tabeli kliknite na vezu za proizvod u vezi sa kojim imate pitanja ili komentare. Kada otvorite Answers zajednicu, možete da pretražite postojeće diskusije ili započnete svoje sa drugim korisnicima i stručnjacima za proizvod.

Bilo da su dobri ili loši, najbrži način da pošaljete komentare projektantima jeste direktno iz bilo koje Office aplikacije. A ukoliko želite, možete nam čak i reći svoju adresu e-pošte u slučaju da treba da vam se obrate radi pojašnjavanja. Oni čitaju sve povratne informacije.

U Office 2016 aplikaciji, izaberite stavke Datoteka > Povratne informacije.

Izaberite stavke Datoteka > Povratne informacije da biste korporaciji Microsoft preneli komentare ili predloge o programu Excel

Kliknite na odgovarajuće dugme i popunite obrazac.

Napomena: Ako ste korisnik verzije na engleskom jeziku i izaberete stavku Imam predlog, bićete usmereni na sajt UserVoice, što vam olakšava da vidite šta su drugi predložili i da glasate za njihove ideje – ili da pokrenete svoju. Za sve druge jezike, kada izaberete stavku Imam predlog, videćete obrazac koji možete da popunite.

Ako ne vidite opciju „Povratne informacije“ ili ako koristite stariju verziju sistema Office, trebalo bi da koristite UserVoice za predloge za funkcije ili Answers zajednicu za postavljanje pitanja.

UserVoice

Mesto za davanje ostavljanje predloga za sledeću verziju

Odgovori

Mesto za postavljanje pitanja ili ostavljanje komentara o trenutnim verzijama

Word

Word

Excel

Excel

PowerPoint

PowerPoint

OneNote

OneNote

Outlook

Outlook

Access

Access

Možete da date povratne informacije direktno unutar aplikacije tako što ćete otići u prikaz "bine" (prikaz koji vidite kada prvi put otvorite aplikaciju koja vam omogućava da otvorite datoteku ili da kreirate novu), da dodirnete korisničko ime u gornjem desnom mestu i da izaberete stavku Postavke. Kada ste u prozoru postavke, pomerajte se nadole ka dnu i izaberite Pošalji povratne informacije.

Ako želite da koristite korisnički Voice ili naše odgovore za vesti, ovo su veze za Android:

UserVoice

Mesto za davanje ostavljanje predloga za sledeću verziju

Odgovori

Mesto za postavljanje pitanja ili ostavljanje komentara o trenutnim verzijama

Word

Word

Excel

Excel

PowerPoint

PowerPoint

OneNote

OneNote

Outlook

Outlook

Najbrћi put do uљiju naљih programera je pravo iz sistema Office za Veb. Ako želite, možete da nam kažete svoju adresu e-pošte u slučaju da treba da vas kontaktiraju radi pojašnjenja. Oni čitaju sve povratne informacije.

  • U programu Outlook na vebuizaberite ikonu znak pitanja u gornjem desnom meniju, a zatim izaberite povratnu informaciju.

  • U bilo kojoj drugoj Office Veb aplikacijiizaberite pomoć > povratne informacije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×