Simptomi

Pretpostavimo da koristite funkciju AlwaysOn raspoloživih grupa u sistemu Microsoft SQL Server 2012 ili 2014. Kada dođe do događaja vraćanje unazad, broj greške se ne izveštava za alwayson_ddl_executed događaju.

Rešenje

Problem je prvi put otklonjen u sledećim servisnim paketima za SQL Server.

Više informacija o SQL Server 2012 servisnom paketu 3 (SP3) potražite u greškama koje su fiksirane u SQL Server 2012 servisnom paketu 3.

Servisni paket 2 za SQL Server za SQL Server 2014Osnovni podaci o servisnim paketima za SQL ServerServisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se naći u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Naša preporuka je da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravci.Utvrđivanje verzije, izdanja i nivoa ažuriranja sistema SQL Server i njegovih komponenti

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×