Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak sadrži važne informacije koje treba pročitati pre nego što instalirate Microsoft SQL Server 2016 servisni paket 2 (SP2). On opisuje kako da preuzmete servisni paket, listu ispravki koje su uključene u servisni paket, poznate probleme i listu autorskih prava za proizvod.

Beleške Ovaj članak služi kao jedan izvor informacija za pronalaženje sve dokumentacije koja je povezana sa ovim servisnim paketom. On uključuje sve informacije koje ste prethodno pronašli u napomenama uz izdanje i Readme.txt datotekama.

 • Ovaj proizvod sadrži softver izveden iz Xerox bezbedne funkcije heša.

 • Ovaj proizvod uključuje softver iz biblioteke komprimovanja opšte namene zlib.

 • Delovi ovog softvera delom se zasnivaju na radu rsA bezbednosti podataka, Inc. Pošto je Microsoft uključio RSA bezbednost podataka, Inc., softver u ovaj proizvod, potrebno je da Microsoft uključi tekst ispod koji je pratio takav softver:

  • Copyright 1990, RSA Data Security, Inc. Sva prava zadržana.

  • Licenca za kopiranje i korišćenje ovog softvera dodeljena je pod uslovom da se identifikuje kao "RSA data Security, Inc., MD5 Message-Digest Algorithm" u svim materijalima koji pominju ili upućuju na ovaj softver ili ovu funkciju. Licenca se takođe dodeljuje za pravljenje i korišćenje izvedenih radova pod uslovom da se takvi radovi identifikuju kao "izvedeni iz RSA Data Security, Inc., MD5 Message-Digest Algoritma" u svim materijalima koji pominju ili upućuju na izvedeni rad.

  • RSA Data Security, Inc., ne daje nikakve prikaze koji se odnose na mogućnost ovog softvera ili pogodnost ovog softvera za bilo koju određenu svrhu. Ona se pruža "kao što jeste" bez ikakvo izričite ili podrazumevane garancije bilo koje vrste.

  Ova obaveštenja se moraju zadržati u kopijama bilo kog dela ove dokumentacije ili softvera.

 • Funkcija mapiranja Usluga izveštavanja koristi podatke iz tiGER/Line shapefiles koji su obezbeđeni učtivi od strane Biroa za popisivanje podataka SJEDINJENIH Država. TIGER/Line Shapefiles su izdvajanje izabranih geografskih i kartografskih informacija iz Cenus MAF/TIGER baze podataka. TiGER/Line Shapefiles dostupni su bez naplate od Biroa za popisivanje podataka SJEDINJENIH Država. Da biste dobili više informacija o TIGER/Line shapefiles, idite na TIGER/Line shapefiles. Informacije o granicama u datoteci TIGER/Line Shapefiles su samo u statističke svrhe prikupljanja podataka i tabulacija; njegovo označavanje i određivanje u statističke svrhe ne sačinju određivanje jurisdikcionog organa, prava vlasništva ili prava, i ne odražava pravne opise zemljišta. Census TIGER i TIGER/Line su registrovani žigovi Biroa za popis popisa Sjedinjenih Država.

Copyright 2012 Microsoft. Sva prava zadržana.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×