Simptomi

Pretpostavimo da koristite Microsoft SQL Server 2017 ili 2016 u okruženju za virtuelizaciju, kao što je VMWare, u kome su omogućene hot-add CPU i funkcionalnost memorije. U ovoj situaciji primetićete da se SQL Server neočekivano obustavi i generiše izuzetak u kršenju pravila pristupa u evidenciji grešaka. 

Uzrok

Izuzetak dolazi kada SQL Server da promoviše kašnjenje u super kašnjenje za stranice baze podataka koje se često koriste.

Status

Microsoft je potvrdio da je u tome problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Rezolucija

Kumulativne informacije o ažuriranju

Ovaj problem je rešen u sledećim kumulativnim ispravkama za SQL Server:

Svaka nova kumulativna ispravka za SQL Server sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodnu kumulativnu ispravku. Pogledajte najnovije kumulativne ispravke za SQL Server:

Informacije o servisnim paketima SQL Server 2016

Ovaj problem je rešen u sledećem servisnom paketu za SQL Server:

Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje se nalaze u prethodnim servisnim paketima, zajedno sa svim novim ispravkama. Preporučujemo da primenite najnoviji servisni paket i najnoviju kumulativnu ispravku za taj servisni paket. Ne morate da instalirate prethodni servisni paket pre nego što instalirate najnoviji servisni paket. Koristite tabelu 1 u sledećem članku da biste pronašli više informacija o najnovijem servisnom paketu i najnovijoj kumulativnoj ispravki.

Određivanje verzije, izdanja i ažuriranja nivoa SQL Server i njegovih komponenti

Više informacija

Dodatne informacije o najboljim praksama koje treba pratiti za konfiguracije SQL Server u okruženju virtuelizacije potražite u SQL Server Najbolje prakse za konfiguracije programa SQL Server VMware.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisu softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×