Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

UVOD

Ovaj članak sadrži informacije o načinu korišćenja programa za pravljenje rezervnih kopija u operativnim sistemima Windows XP i Windows Vista u cilju zaštite podataka i vraćanja datoteka i fascikli na računaru.

Uslužni program za kreiranje rezervnih kopija u operativnim sistemima Windows XP i Windows Vista pomaže vam da zaštitite podatke ako čvrsti disk prestane da radi ili datoteke budu slučajno izbrisane. Pomoću alatke za pravljenje rezervnih kopija možete da kreirate kopije svih podataka na čvrstom disku i da ih arhivirate na drugom uređaju za skladištenje kao što je čvrsti disk ili traka.

Ako se originalni podaci na vašem čvrstom disku slučajno obrišu, zamene ili postanu nepristupačni zbog kvara čvrstog diska, možete da vratite podatke sa diska ili iz arhivirane kopije u prethodno stanje koristeći čarobnjak za vraćanje u prethodno stanje ili čarobnjak za automatski oporavak sistema.


Više informacija o načinu pravljenja rezervne kopije na računaru sa operativnim sistemom Windows 7 potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:

http://windows.microsoft.com/sr-latn-cs/windows7/products/features/backup-and-restore

Dodatne informacije

Pravljenje rezervnih kopija i vraćanje datoteka i fascikliNapomena Morate da imate akreditive administratora ili operatora rezervnih kopija na računaru da biste mogli da pravite rezervne kopije i vraćate datoteke i fascikle. Operatori rezervnih kopija mogu da kreiraju rezervne kopije i da vraćaju šifrovane datoteke i fascikle u prethodno stanje bez njihovog dešifrovanja.

Da biste bili sigurni da imate najnovije informacije u vezi sa korišćenjem programa za pravljenje rezervnih kopija u operativnim sistemima Windows XP i Windows Vista, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Koristite Windows za pravljenje rezervnih kopija podataka sa računara
http://www.microsoft.com/protect/yourself/data/backup.mspx

Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×