Korišćenje Microsoft number table

Microsoft number tabla olakšava unošenje brojeva i lako je uskladištiti kada se ne koristi. 

Microsoft broj tastatura

Potrebnih

Da biste se podesili, trebaće vam računar koji radi pod operativnim sistemom Windows 10 uz podršku za Bluetooth 4,0 ili noviju verziju. Ova tabla sa brojevima podržava brzu paru u operativnom sistemu Windows 10 za brže uparivanje. 

Koja je Bluetooth verzija na RAČUNARU? 

Povezivanje tastature

Možete da uparite listu brojeva sa najviše tri uređaja. Evo kako da ga povežete sa Windows 10 RAČUNAROM:

  1. Prevucite prekidač na dnu table sa brojevima da biste ga uključili. Automatski će uneti režim za uparivanje i LED Light će bljeskati. Ako se ne nalazi, pritisnite i držite dugme "par" na dnu table sa brojevima za 5 sekundi ili dok traka sa svetlom ne počne da svetli.

  2. Na Windows 10 RAČUNARU izaberite stavku Poveži ako se pojavi obaveštenje za tastaturu broja, a zatim sačekajte da se podesi. 

    Ne vidite obaveštenje? Izaberite stavku Start , a zatim izaberite stavku Postavke > uređajima  > Bluetooth & drugim uređajima > Dodajte Bluetooth ili drugi uređaji > Bluetooth  > Microsoft number tabla>.

Da biste ga uparili sa drugim uređajem, pritisnite dugme "par". Svetlost će se promeniti na sledeći Bluetooth slot i taster sa brojevima će uneti režim za uparivanje. Ako se obaveštenje za povezivanje pojavi na više računara, izaberite ga na RAČUNARU na kom želite da uparite, a zatim kliknite na uputstva. 

Zamena baterije

Vaš broj iskačućeg table koristi jednu bateriju sa novčićem (CR2032). Evo kako da stavite bateriju na svoju brojčanu tablu:

  1. Isključite broj na tastaturi i umetnite PIN u malu rupu.

  2. Držite PIN i prevucite vrata baterije sa table sa brojevima.

  3. Stavite bateriju na dostupni slot. Proverite da li je argument postivka na vrhu.

  4. Prevucite vrata baterije na položaj.

Da biste potvrdili nivo baterije, izaberite stavku Započni > Postavke > uređajima > Bluetooth & drugim uređajima . Nivo baterije se pojavljuje pored tastature na broju.

Brzo pristup kalkulatoru

Pritisnite taster kalkulatora da biste otvorili aplikaciju kalkulatora na RAČUNARU sa operativnim sistemom Windows 10. Da biste promenili ovu prečicu ili preuzeli više opcija prilagođavanja, preuzmite Microsoft tastaturu i miš Center.

Preuzmite Microsoft miš i centar za tastaturu

Prilagodite sve ključeve na tastaturi broja da biste otvorili omiljene aplikacije i još mnogo toga sa Microsoft miš i centrom za tastaturu. Da biste preuzeli aplikaciju, pogledajte članak Preuzimanje miša i tastature.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×