Primetio

Ova ispravka više nije dostupna. Da biste rešili probleme opisane u ovom članku, instalirajte najnoviju ispravku Microsoft Exchange servera iz sledećeg Microsoft Doca članka:

Brojevi verzija Exchange servera i datumi izdavanja

Microsoft nudi datoteke za preuzimanje samo za verzije N-2 za kumulativnu ispravku Exchange servera (CU), gde je "N" najnovija u CU. Najnoviji ČU se mogu koristiti za oporavljanje servera na kojima je pokrenut Exchange server. To obuhvata servere koji imaju instaliran prethodni u CU.

Rezime

Kumulativna ispravka 11 za Microsoft Exchange Server 2013 objavljena je 2015 15. Nekoliko nebezbednosnih problema je ispravljeno u ovoj kumulativnoj ispravci ili novijoj .

Problemi koje ispravlja kumulativno ažuriranje

Ova Kumulativna ispravka rešava probleme opisane u sledećim člancima Microsoft baze znanja:

Ova ispravka takođe uključuje nove ispravke za letnje/zimsko računanje vremena (DST) za Exchange Server 2013. Za više informacija o DST-u idite na ".

Više informacija

Za više informacija o raspoređivanju Exchange servera 2013 pogledajte . Za više informacija o suživotu Exchange servera 2013 i starijim verzijama sistema Exchange server u istom okruženju, pogledajte . Za više informacija o ostalim ažuriranjima Exchange servera pogledajte odeljak " .

Reference

Pogledajte koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×