Marta 2016 antimalver platforma ispravka za krajnju zaštitu klijenata

Rezime

Ovaj članak opisuje paket nadopuna antimalver platformu za sledećih klijenata:

 • Microsoft sistem centar 2012 R2 konfiguracije Menadžera za krajnju zaštitu servisnim paketom 1 (SP1) klijenata

 • Microsoft centar za 2012 R2 konfiguracije menadžera krajnje tačke zaštite sistema klijenata

 • Microsoft System centar 2012 krajnja tačka zaštite Service Pack 2 (SP2) klijenata

 • Klijenti Microsoft System Center 2012 krajnje tačke zaštite servisnim paketom 1 (SP1)

 • Microsoft Forefront krajnju zaštitu 2010 klijenata

Ovaj paket ažurira krajnju zaštitu klijent usluge, upravljačke programe i komponente korisničkog interfejsa (UI). Microsoft redovno objavljuje antimalver platforma ispravke da garantuje doslednost u zaštitu, performanse, čvrstini i upotrebljivosti u krajoliku malver koji se stalno menja. Ovaj paket ispravki je od marta 2016.

Informacije o nadopuni

Ovo ažuriranje platforme protiv malvera sadrži sledeća poboljšanja:

 • Poboljšano otkrivanje za Potencijalno neželjene aplikacije (PUAs). Ovo blokira PUAs budu preuzete putem programa Internet Explorer, Firefox i Chrome. To je takođe otkriva PUAs u sledećim okolnostima i lokacijama: Ne će otkriti van ovih fascikli i će ne ukloni već instaliran PUAs. Morate ga uključiti konfigurisanjem sljedeći registarski podključ:

  Lokaciji u registru:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Microsoft Antimalware\MpEngineIme DWORD: MpEnablePUS DWORD vrijednost: 1

  • Datoteka na koju je Mark na Webu (MOTW)

  • Datoteku u fasciklu "preuzimanja"

  • Datoteku u fasciklu "Temp"

 • VDI poboljšanja korisničkog Interfejsa za bolje rukovanje više udaljene sesije i da biste sprečili restartuje mašinu ako malver čišćenje svaki korisnik zahteva ponovno pokretanje. Administratori mogu da kontrolišu ovo pomoću ovog GPO.

  Lokaciji u registru:Konfiguracija Antimalware\UX HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\MicrosoftIme DWORD: SuppressRebootNotification DWORD vrijednost: 1

 • Optimizacija performansi Virtual machine tiču memorije upotrebu i inicijalni VM vreme učitavanja. Skripta nije dostupan za dozvoljavanje potpise za preuzimanje jednom u glavni server i pojedinci u VMs. Ovo će sačuvati propusni opseg mreže prilikom preuzimanja potpise. Za informacije o scenariju, kliknite ovde.

 • Hash (SHA1) otkrivene pretnje datoteke mogu biti zapisane u slučaju evidencije za dodatna istraživanja i korelaciju sa drugim pretnja potoci. Da biste omogućili zapisnike SHA1, konfigurišite sljedeći registarski podključ:

  Lokaciji u registru:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Microsoft AntimalwareIme DWORD: ThreatFileHashLogging DWORD vrijednost: 1 Kada datoteku pretnje i oni je omogućeno evidentiranje hash, EventID 1120 se snima u sistemskoj evidenciji.

 • Da biste omogućili SHA1 prijavljivanja na Windows 10 i Windows Defender Antivirus, konfigurišite sljedeći registarski podključ:

  Lokaciji u registru: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows zaštitnik DWORD ime: ThreatFileHashLogging DWORD vrijednost: 1

Nabavljanje ove ispravke

Ova ispravka je dostupna od Microsoft Update.

Dostupnih ispravki platforme protiv malvera za samostalne klijente System Center 2012 R2, System Center 2012 klijentima i klijentima Forefront krajnju zaštitu 2010 sa Lokacije Microsoft Update. Za informacije o promeni na Microsoft Update za dobijanje ove ispravke, pogledajte temu sledeće na Microsoft TechNet Web lokaciji:

Microsoft Update će biti pušten antimalver platforma ažuriranja za Forefront krajnje tačke sistema zaštite/centar za krajnju zaštitu

Preduslovi

Da biste primijenili ovo ažuriranje, morate imati jednu od sledećih instaliran:

Informacije o ponovnom pokretanju

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon primjene ove nadopune.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka zamenjuje ispravku 3049560 izlazila s maj 2015.

Informacije o verziji

Ova ispravka dovodi antimalver verzija klijenta u 4.9.218.0. Da biste pronašli informacije o verziji, kliknite na o u meniju pomoć krajnju zaštitu klijenta korisničkog interfejsa.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu "vremenska zona" u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Fepinstall.exe

4.9.218.0

28,771,472

30-Jan-2016

09:09

x86

Scepinstall.exe

4.9.218.0

28,545,168

30-Jan-2016

09:05

x86

Odricanje odgovornosti informacije proizvođača

Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×