Simptomi

Kada međusobno zatvarate Cumulative Update 3 za Microsoft System Center 2012 R2 Configuration Manager, nadogradnje skripte može biti neuspešan, i možete da primite poruku koja navodi da nisu sve promene baze podataka su bile zatvorene.

Pored toga, greške koje su slične sledećoj evidentiraju se u datoteci evidencije Kumulativna ispravka:

MNG 242, nivo 16, stanje 3, procedura spImportInventoryReport, red 474
Konvertovanje tipa nvarchar podataka tip podataka datetime rezultirala je vrednost van opsega datuma i vremena.


Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog spImportInventoryReport uskladištene procedure koje koristi proces nadogradnje Kumulativna ispravka 3. Proces uključuje je neispravan tip konverzija koje mogu izazvati nadogradnje skripte na propast.

Rezolucija

Da biste rešili ovaj problem, primenite hitnu ispravku koja se spominje u odjeljku „Dodatne informacije”. Nakon što primijenite ovaj hitni popravak, Update.sql skriptu koja je bila uključena Kumulativna ispravka 3 treba ručno primeniti pogođenim primarne lokacije ili lokacije centralne administracije. Za više informacija pogledajte odeljak „Ažuriranje na lokaciju baze podataka” za Ažuriranje System Center 2012 Configuration Manager.

Napomena Ovaj problem mogu da utiču i instalacijama Kumulativna ispravka 2. Ukoliko dođe do iste simptome, primenite kumulativnu ispravku 3 praćen prilagodbenog popravka, a zatim ručno primenite kumulativnu ispravku 3 Update.sql scenario.

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, pogledajte sledeće Microsoft Web lokacije:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati Cumulative Update 3 za System Center 2012 R2 Configuration Manager instaliran.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Napomena Preporučuje se da zatvorite konzolu administracija Configuration Manager prije primjene ovaj paket.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje bilo koji prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vremena

Platforma

Update.sql

Nije primenljivo

28,076

24-Aug-2014

23:15

Nije primenljivoStatus

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ažuriranja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×