Ne možete dodati Web lokacije u zoni „Pouzdane lokacije” kada je instaliran Internet Explorer 7 čak i kada se korisnički nalog pripada grupi "administratori"

Simptomi

Na računaru koji ima instaliran Windows Internet Explorer 7 pokrenut operativni sistem Windows Vista, Microsoft Windows XP ili Microsoft Windows Server 2003 u okruženju Active Directory domena. Međutim, dugme " Dodaj " u dijalogu pouzdane lokacije je nedostupna. Ne možete dodati Web lokacije u zonu „Pouzdane lokacije” čak i kada ovaj korisnički nalog pripada grupi "administratori".

Do ovog problema dolazi ako je „bezbednosne zone: koristi samo mašina postavke” je omogućena postavka pravila grupe.

Napomena Kada Microsoft Internet Explorer 6 u instaliran, članovi administratorske grupe možete da podesite zonu „Pouzdane lokacije” bez obzira da li su „bezbednosne zone: koristi samo mašina postavke” je omogućena postavka pravila grupe.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što će se ponašati u dijalogu Internet opcije promenila u programu Internet Explorer 7. Kada je „bezbednosne zone: koristi samo mašina postavke” postavka pravila grupe je omogućeno, ne možete da koristite Internet opcije da biste konfigurisali postavke zone.

Rezolucija

Nakon što primijenite ovaj hitni popravak, sistem određuje da li je ovaj korisnički nalog pripada grupi "administratori". Ako trenutni korisnički nalog pripada grupi "administratori", korisnik može da doda Web lokacije u zonu pouzdanih lokacija bez obzira da li su „bezbednosne zone: koristi samo mašina postavke” je omogućena postavka pravila grupe.

Informacije o sigurnosnoj nadopuni

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer. Da biste instalirali najnovije ispravke, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Za više tehničkih informacija o najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Ova ispravka prvi put je uključena u bezbednosnu ispravku 933566 (MS07-033). Za više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

MS07-033: kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer

Informacije o prilagodbenom popravku operativnog sistema Windows Vista

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Nema posebnih preduvjeta.

Ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Operativni sistem Windows Vista, 32-bitne verzije

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×