Uvod

Početni od januara 2020 sve kompanije u Norveškoj obavezne su da obezbede zahtev za Standardna datoteka za reviziju poreza na Norvešku poreske uprave za poreze (SAF-T).

Dokumentacija o podešavanju i korišćenju dinamike korišćenja 365 finansije za SAF-T izveštavanje u Norveškoj objavljuje se na https://docs.Microsoft.com/en-US/dynamics365/Finance/localizations/EMEA-Nor-satndard-Audit-File-for-tax.

Pregled

Trenutnu hitna ispravka uvodi promene umapiranje modela "Saf-T finansijski podaci" mapiranje modela i zatezne aplikacije da bi podržao sledeće uslovi u norveškom SAF-T izveštaju:

- Otvaranje salda po Generaledgerkontima mora da razmotri transakcije tip "operating" na početku perioda izveštavanja koji je naveden u dijalogu izveštaja (DCR #3982296)

- Iznosi su prijavljeni <Oporezaciona informacija> element mora biti moguć da bi se prijavio porez Šifra valute (DCR #3982296)

- U polju "lični broj"mora biti moguće izabrati kontakt osobu (DCR #3982298)

Trenutna hitna ispravka je dostupno u sledećim ili novijim verzijama aplikacije "Finance":

Verzija

Broj građa

10.0.10

10.0.420.10032

10.0.11

10.0.464.21

10.0.12

10.0.485.0

Kada je vaša finansijska aplikacija je dovoljna, uvozi i koristi sledeću ili noviju verziju verzije konfiguracije elektronskog izveštavanja:

- Saf-T Mapiranje modela finansijskih podataka. verzija. 65.63

Za više informacija o preuzimanju konfiguracija ER korporacije Microsoft Usluge Dynamics životnog ciklusa (LCS) potražite u članku preuzimanje konfiguracija elektronskih izveštavanja iz životnog ciklusa Usluge.

 

Posle Završili ste sa uvozom konfiguracije ER, proverite da li je Podrazumevana vrednost za opcija mapiranja modela je postavljena na " da " Konfiguracija mapiranja modela "Saf-T finansijski podaci ".

Promene u korisničkom interfejsu

Novo "izveštavanje o porezu na izveštaj u valuti za porez na promet"je dodata u dijalog izveštaja:

image.png

Kada se "informacije o poreskom izveštaju u valuti za poresku PDV"je označeno polje za potvrdu <Oporezinformacije> element izveštaja sledeći iznosi u valuti šifre poreske valute:

  • GeneralLedgerEntries/Journal/Transaction/Line/TaxInformation/TaxBase

  • GeneralLedgerEntries/Journal/Transaction/Line/TaxInformation/TaxAmount/Amount

Kada se "informacije o poreskom izveštaju u valuti poreza na promet"nije označeno polje za potvrdu, iznosi <Oporezne informacije> element i svi iznosi u izveštajima se prijavljuju u računovodstvenoj valuti.

Sledeći iznos je uvek prijavljen u valuti dokumenta:

  • GeneralLedgerEntries/Journal/Transaction/Line/TaxInformation/TaxAmount/CurrencyAmount

Gde su Generalledgerstavke/nalog/transakcija/red/taksi informacije/taksi iznos/valuta predstavlja valutu dokumenta.

"Lični broj" polje za pronalaženje za dijalog izveštaja standardne revizije za porez (Saf-T)report dialog Promenio. Pomoću ovog korisnika hitne ispravke mogu da izaberu zaposlenog iz svih pravnih lica u sistemu:

image.png

Zaposleni izabran u ovom polju dijalog će biti prijavljen u <AuditFileSender>čvoru izveštaj.

Više informacija

Tehničku podršku za Microsoft Dynamics možete da kontaktirate putem telefona koristeći ove veze za određene telefonske brojeve u zemlji. Da biste to uradili, posetite neku od sledećih Microsoft Web lokacija:

Partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/resources/support/supportinformation/Global+Support+Contacts

Kupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/northamerica/help/help/contactus

U specijalnim slučajevima, troškovi koji se obično naplaćuju za pozive podrške mogu biti otkazani ako stručnjak za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i povezane proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške primeniće se na sva dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji se ne kvalifikuju za određenu ispravku.

Beleške Ovo je članak "brzo OBJAVLJIVANJE" kreiran direktno iz Microsoft organizacije za podršku. Informacije sadržane ovde su obezbeđene kao odgovor na nova pitanja. Kao rezultat brzine koja je na raspolaganju, materijali mogu uključivati tipografske greške i mogu se ispraviti u bilo kom trenutku bez obaveštenja. Pogledajte uslove korišćenja za druge razloge.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×