Novembar 19, 2020 — KB4586819 (OŠ OS 18362,1237 i 18363,1237) Preview

Datum izdavanja::

Verzija:

19.11.2020.

1903-OS Build 18362,1237 i 1909-OS Build 18363.18363.1237

11/10/20
VAŽNO
Zbog minimalnih operacija tokom praznika i predstojećeg zapadnog nova godina, ne postoji pregled (poznat i kao "C") za mesec decembra 2020. Biće mesečno izdanje za bezbednost (poznato kao izdanje "B") za decembar 2020. Uobičajeno mesečno servisiranje za B i C izdanja nastaviće se u januaru 2021.

11/19/20
Informacije o terminologiji za Windows ažuriranje potražite u članku o tipovima ispravki za Windows i tipovima ispravki za mesečnu vrednost. Da biste prikazali druge beleške i poruke, pogledajte matičnu stranicuoperativnog sistema Windows 10, verzija 1903.

CeduPotražite @WindowsUpdate da biste saznali kada se novi sadržaj objavi na komandnoj tabli informacije o izdanjima.

Izjavi

 • Ažurira problem koji uzrokuje Microsoft Edge pregledač na osnovu hromozoma da se otvara u pozadini kada se uređaj nalazi u tablet računaru.

 • Ažurira problem koji uzrokuje da narator prekine da se odaziva kada otključate uređaj ako je narator bio u upotrebi pre nego što ste zaključali uređaj.

 • Ažurira problem koji može da izazove igre koje koriste prostorni zvuk da bi prestale da rade.

 • Ažurira vizuelni kvalitet Windows rijaliti reality for sistema koji se pokreću u režimu donje rezolucije.

Poboljšanja i ispravke

Ova ispravka ne-Security uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene su:

 • Ova verzija obuhvata sva poboljšanja sistema Windows 10, verzija 1903.

 • Nije moguće objaviti dodatne probleme za ovo izdanje.

Ova ispravka ne-Security uključuje poboljšanja kvaliteta. Ključne promene su:

 • Ažurira dijalog "Osnovni podaci o programu Internet Explorer" da biste koristili standardni savremeni dijalog.

 • Rešava problem koji uzrokuje Microsoft Edge pregledač na osnovu hromozoma za otvaranje u pozadini kada se uređaj nalazi u tablet računaru.

 • Rešava problem koji uzrokuje da narator prekine da se odaziva kada otključate uređaj ako je narator bio u upotrebi pre nego što ste zaključali uređaj.

 • Rešava problem koji prikazuje crni ekran za Windows Virtual stone računare (WVD) kada pokušaju da se prijave.

 • Rešava problem pomoću programa Microsoft ChangJie koji dovodi do toga da aplikacije prestanu da rade zbog prekoračenja niza.

 • Rešava problem koji može dovesti do toga da Windows nenamerno izmeni postavke za određene IP kamere koje su na istoj mreži kao i Windows uređaj.

 • Rešava problem koji može da izazove igre koje koriste prostorni zvuk da bi prestale da rade.

 • Rešava se problem sa automatskim regulatorima fontova Interface (GDI) koji dovode do neočekivanih ponašanja u određenim aplikacijama.

 • Rešava se problem sa nametnutom grupom koje nedostaju u rasporedu "Start" meniju, koji se javlja prilikom korišćenja upravljanja pomoću mobilnog uređaja (MDM) za postavljanje grupa pločica.

 • Rešava problem koji ne daje poster za računare kao što je konfigurisan pomoću objekta smernica grupe (GPO) kada lokalnu pozadinu navedete kao neprozirnu boju.

 • Rešava se problem sa prekomernim mrežnim saobraćajem koji se pojavljuje kada koristite dijalog "Otvaranje datoteke" u istraživaču datoteka i potražite deljenu fasciklu sa kojom je dostupna funkcija prethodna verzija.

 • Odnosi se na problem sa trakom za pretragu u proizvodima programskog dodatka Shell imena, što dovodi do toga da istraživač datoteka ne radi neočekivano.

 • Rešava problem koji vas sprečava da se prijavite na određenim serverima. Do toga dolazi kada omogućite smernice grupe koje primoravaju početak sesije računara da bude interaktivan.

 • Rešava problem koji sprečava otvaranje stranice "prijavljivanje na stranici" pomoću MS-settings: potpise – launchfaceenroprijavljivuri .

 • Rešava problem koji generiše 0x57 grešku kada se vecutil SS/c: komanda koristi za ažuriranje pretplate na prosleđivanje događaja.

 • Rešava problem koji može sprečiti korisničke postavke da se sinhronizuju na svim uređajima.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da funkcionalnost "zaboravio sam PIN" na zaključanom ekranu. Do ovog otkazivanja dolazi ako se korisnik prijavio pomoću korisničkog imena i lozinke i ako su omogućene postavke DontDisplayLastUserName ili Hidefastuserprebacivanje.

 • Rešava problem koji dovodi do neuspeha aplikacija kada nazovu " Vokupiraиunovodtsid () API. To se dešava posle migriranja naloga na novi domen čije ime je kraće od imena prethodnog domena.

 • Rešava problem prilikom učitavanja smernica integriteta koda uzrokuje da PowerShell daje veliku količinu memorije.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da sistem prekine rad tokom pokretanja. Do toga dolazi kada je uključena smernica za otkazivanje nivoa Krajonauci na 1 i nadgledanje argumenata u komandnoj liniji.

 • Rešava problem koji dovodi do toga da aplikacija smernica grupe Microsoft Management Console (MMC) prekine sa radom kada uređujete bezbednosne postavke smernica grupe. Poruka o grešci je "MMC ne može da pokrene proširenje konzole".

 • Rešava problem koji ne uspeva da oslobodi nestraničeni prostor sistema i zahteva ponovno pokretanje sistema. Do toga dolazi prilikom pokretanja 32-bitnih aplikacija sa omogućenim sistemom za obradu federalnog standarda za preradu informacija (FIPS).

 • Rešava problem koji sprečava pristup Azure aktivnom direktorijumu (AD) koristeći Google Chrome pregledač zbog uslovne smernice za uslovnu pristup.

 • Poboljšava kvalitet vizuelnog kvaliteta Windows mešovite realnosti koja se pokreće u režimu donjeg rešavanja.

 • Proširuje Microsoft Defender za podršku na krajnjoj tački za nove regione.

 • Rešava problem u programu Microsoft poziv udaljene procedure (RPC) koji dovodi do toga da se usluga "replikacija sistema distribucije" (DFSR) ne odaziva. Ovaj problem generiše događaje evidencije za DFS replikaciju (5014), RPC (1726) i nema ponovnog povezivanja (5004) za podrazumevano vremensko ograničenje od 24 časa bez replikacije.

 • Rešava problem koji dovodi do prekida veze bežičnog telefona tokom sesije bežičnog projekcije.

 • Rešava problem koji sprečava aplikaciju PDF24, verziju 9.1.1, od otvaranja. txt datoteka.

 • Rešava problem koji može da izazove curenje nestraničenog prostora na bazenu u neki scenariji.

 • Rešava problem koji može da izazove curenje memorije u bindflt.sys prilikom kopiranja datoteka u kontejner.

 • Rešava problem sa uslugama certifikata Active Directory (AD CS) koji može da spreči da se evidencija certifikata (CT) prosleđuje ako je omogućena.

 • Rešava problem u kojem validacija klastera testira unutrašnje prekidače koji nisu za upotrebu klastera i ponovnu komunikaciju.

Ako ste instalirali prethodne ispravke, samo će se nove ispravke koje se nalaze u ovom paketu preuzeti i instalirati na uređaju.

Poboljšanja ispravki za Windows

Microsoft je objavio ispravku direktno na Windows Update klijentu radi poboljšanja pouzdanosti. Bilo koji uređaj koji radi pod operativnim sistemom Windows 10 konfigurisan da automatski prima ispravke iz usluge Windows Update, uključujući preduzeća i Pro izdanja, ponudiće se najnovija ispravka za Windows 10 na osnovu kompatibilnosti uređaja i Windows Update za poslovnu deferrale. To se ne odnosi na dugoroиne izdanje.

Poznati problemi u ovoj ispravci

Zimo

Privremeno rešenje

Certifikati sistema i korisnika mogu se izgubiti prilikom ažuriranja uređaja iz operativnog sistema Windows 10, verzija 1809 ili novije verzije operativnog sistema Windows 10. Uređaji će biti uticajan samo ako su već instalirali bilo koju najnoviju kumulativnu ispravku (LCU) objavljenim septembra 16, 2020 ili novijim verzijama, a zatim pređite na noviju verziju operativnog sistema Windows 10 iz medijuma ili instalacionog izvora koja nema iskuizuju od 13 oktobra, 2020 ili noviju verziju. Ovo se prvenstveno dešava kada se kontrolisani uređaji ažuriraju pomoću zastarelih sastavljanih kreveta ili medija pomoću alatke za upravljanje ažuriranjem kao što je Windows Server Update Services (WSUS) ili Microsoft Manager konfiguracije krajnje tačke. To se može dogoditi i prilikom korišćenja zastarelih medijuma ili ISO slika koje nemaju integrisane najnovije ispravke.

Cedu Uređaji koji koriste Windows Update za posao ili koji se direktno povezuju sa uslugom Windows Update ne utiču. Svaki uređaj koji se poveže sa uslugom Windows Update trebalo bi uvek da prima najnovije verzije ispravke za funkciju, uključujući najnoviju LCU, bez dodatnog koraka.

Ako ste već nailazio na ovaj problem na uređaju, možete da ga umanite u okviru prozora za deinstaliranje tako što ćete se vratiti na prethodnu verziju operativnog sistema Windows pomoću uputstava ovde. Prozor za deinstaliranje može da bude 10 ili 30 dana u zavisnosti od konfiguracije okruženja i verzije u koju ažurirate. Moraćete da ažurirate na noviju verziju operativnog sistema Windows 10 kada se problem reši u okruženju. Cedu U okviru prozora za deinstaliranje možete povećati broj dana kada se vratite na prethodnu verziju operativnog sistema Windows 10 pomoću usluge DISM: set-Osuninstallwindow. Morate da napravite ovu promenu pre nego što je istekao podrazumevani prozor deinstalacije. Više informacija potražite u članku Instaliranje opcija komandne linije za uklanjanje operativnih sistema.

Radimo na rezoluciji i pružamo ažurirane i osvežene medije u narednim nedeljama.

Kako da dobijete ovu ispravku

Pre instaliranja ove ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju ispravku steka paketa (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Lose poboljšava pouzdanost procesa ažuriranja za ublažavanje potencijalnih problema prilikom instaliranja LCU. Za opšte informacije o slamu, pogledajte članak servisiranje ispravki steka i servisno ažuriranje STEKA (ssu): najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4586863) će vam se automatski ponuditi. Da biste dobili samostalni paket za najnovije SSU, potražite ga u katalogu Microsoft Update Catalog.

Instaliranje ove ispravke

Kanal za otpust

Naj

Sledeći stepenik

Windows Update ili Microsoft Update

Daa

Idite na postavke > ažuriraj & bezbednosti > Windows Update. U okviru Opcije opcionalne ispravke , pronaći ćete veze za preuzimanje i instaliranje ispravke.

Microsoft Update katalog

Daa

Da biste dobili samostalni paket za ovu ispravku, idite na Veb lokaciju Microsoft Update Catalog .

Windows Server Update Services (WSUS)

ne

Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte članak Microsoft Update Catalog za uputstva.

Informacije o datoteci

Za listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4586819

Cedu Neke datoteke greškom imaju grešku "nije primenljivo" u koloni "verzija datoteke" u CSV datoteci. To može dovesti do pogrešne pozitivne ili lažne negativne veze kada koristite neke alatke za otkrivanje skeniranja nezavisnih proizvođača da biste proverili valjanost verzije.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×