Obilazak pregleda Office 365 centra administracije za partnere

Ova tema pruža uvod u novi pregled centra administracije za partnere i navodi najčešća pitanja o centru administracije za partnere u Microsoft 365. Tražite drugi sadržaj pomoći za partnere? Pročitajte članak Pomoć za partnere.

Pregledač ne podržava video.
Pregledač ne podržava video.

Idi u Microsoft 365 centar za partnere

Da biste otišli na Centar administracije za partnere, sledite ove korake

 1. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 2. Izaberite stavku Partner.

  Matična stranica Office 365

  Ne možete da pronađete aplikaciju koju tražite? Iz pokretanja aplikacija kliknite na Sve aplikacije da biste videli abecednu listu Microsoft 365 aplikacija koje su dostupne. Odatle možete da pretražujete određenu aplikaciju.

Microsoft 365 Funkcije i postavke centra za administaciju za partnere

Stranica Početak pregleda za Centar administracije za partnere izgleda ovako:

Novi izgled centra administracije za partnere

Ovo su funkcijama i postavke koje ćete pronaći ćete u levoj navigaciji u okviru Centar administracije za partnere.

Meni

Čemu služi

Početak

Ovo je početna stranica u pregledu za Centar administracije za partnere. Videćete gde da upravljate klijentima, pogledate pretplate koje ističu, incidente usluge i još mnogo toga.

Upravljanje klijentima

Na stranicama za upravljanje klijentima možete da prikažete informacije o klijentima, prikažete njihove pretplate, prijavite se kao delegirani administrator i još mnogo toga. Za detalje pogledajte odeljak Više informacija o stranicama za upravljanje klijentima

Zahtevi za uslugom

Na stranici sa zahtevima za uslugu možete da prikažete status bilo kojeg zahteva za uslugu koji ste podneli u ime klijenta. Možete takođe da ih pretražujete po broju reference ili imenu preduzeća.

Izgradite preduzeće

Ako ste partner savetnik , videćete ovu stranicu. Na ovoj stranici možete da kreirate probnu verziju ili da kupite pretplatu, ili da podnesete zahtev da budete delegirani administrator.

Ispravnost usluge

Na stranici Ispravnost usluge možete da prikažete agregirani status ispravnosti svih usluga. Možete da kliknete na uslugu, na primer, Exchange, da biste dobili listu incidenata za tu uslugu, a zatim kliknite na broj incidenta da biste dobili detalje na nivou incidenta.

Stranica „Postavke“

Na stranici Postavke možete da podesite e-poštu da prima obaveštenja kada postoje incidenti sa uslugom.

Možete da odaberete Centar za partnere da biste došli do Microsoft centra za partnere i možete da odaberete Prethodno iskustvo za upravljanje klijentima u prethodnom Centar administracije za partnere.

Više informacija o stranicama za upravljanje klijentima

Možete da uradite mnogo toga da biste organizovali klijente i pristupili im na stranicama za upravljanje klijentima.

Na stranici Liste klijenata možete da vidite svoje klijente u prikazu Svi klijenti, Označeno zastavicom ili Kojima je nedavno pristupljeno. Listu klijenata možete da preuzmete i kao csv datoteku na kartici Preuzimanje klijenata.

U prikazu Svi klijenti možete takođe da potražite klijenta pomoću imena preduzeća ili primarnog imena domena klijenta.

Kartice na stranici „Lista klijenata“.

U koloni Radnje, na listi Svi klijenti možete da odaberete ikonu Microsoft 365 centra za administvene da biste pristupili centru za administaciju tog klijenta kao delegat (1) ili možete da odaberete ikonu Zahtevi za uslugom (2) da biste prikazali stranicu sa zahtevima za uslugom klijenta.

Pristup centru administracije klijenata ili zahtevima za uslugom iz kolone „Radnje“

Ako izaberete klijenta na listi Svi klijente, otvara se kartica sa detaljima klijenta. Na kartici sa detaljima klijenta možete da:

 1. zakačite klijenta na matičnu stranicu radi lakog pristupa.

 2. obeležite klijenta zastavicom da biste ga premestili na listu „Označeno zastavicom“. Možete takođe da vidite da li postoje problemi sa ispravnošću usluge ako je ikonu „Status ispravnosti usluge“ obojena žutom bojom.

Na kartici „Detalji o klijentu“ možete da zakačite klijenta ili da ga označite zastavicom.

NAJČEŠĆA PITANJA

 • Zašto ne vidim svoje klijente?   

  Sada postoje 3 moguća filtere da biste videli svoje klijente:

  Nijedno - Ovaj filter je pristupačan samo partnerima koji imaju manje od 100 klijenata i prikazuje sve vaše klijente.

  Klijenti označenizastavicom – Izaberite i obeležite zastavicom centar za administracije klijenata koji najčešće posećuju korisnike u oknu "Detalji klijenta" sa desne strane liste klijenata. Možete da obeležite zastavicom najviše 30 klijenata. Ako ih obeležite zastavicama više od 30, najstariji klijent obeležen zastavicom (koji je najduže obeležen zastavicom) više neće biti obeležen. (Napomena: Autorizacija globalnog administratora je potrebna da biste označili zastavicom klijente.)

  Nedavno pristupljeno – Klijenti obeleženi zastavicom su klijenti koje ste obeležili zastavicom, kao što je ranije opisano. Klijenti kojima je nedavno pristupljeno su poslednjih 30 klijenata kojima ste najčešće pristupali.

 • Šta je to podrazumevani prikaz mojih klijenata?   

  Ako imate manje od 100 klijenata, podrazumevani filter je Nijedno.

  Ako imate više od 100 klijenata, podrazumevani filter je Klijenti označeni zastavicom. I dalje ćete moći da pretražujete sve vaše klijente čak i ako se ne prikazuju u podrazumevanom prikazu.

 • Zašto ne vidim novog klijenta kojeg sam dodao na spisak klijenata?   

  Ako sste samo dodali klijenta i ne vidite tog klijenta na listi klijenata, probajte da potražite tog klijenta u polju za pretragu. Ako klijent i dalje nije prikazan, sačekajte nekoliko minuta dok se baze podataka ne sinhronizuju i pokušajte ponovo.

 • Kako da koristim novu delimičnu pretragu?   

  Tražite klijente tako što ćete otkucati samo početni deo njihovog imena ili imena domena. Rezultati pretrage prikazuju najviše 100 klijenata na osnovu kriterijuma pretrage.

Saznajte više o centru administracije za partnere.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×