Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft 365 za kućnu upotrebu

Microsoft 365 za preduzeća

  • Pokušajte da pretražite našu pomoć na mreži.

  • Pronađite odgovore na Microsoft 365 forumima zajednice.

  • Prijavite se u Microsoft 365 koristeći Microsoft 365 administratorski nalog i izaberite stavku Podrži > novi zahtev za uslugom. Ako ste u centru administracije, izaberite stavku Podrška >novi zahtev za uslugom.

  • Ako ste administrator naloga, pozovite (800) 865-9408 (bez naplate, samo u SAD). Ako ste izvan Sjedinjenih Država, pogledajte brojeve telefona globalne podrške.

  • Pomoć za preduzeća za Microsoft 365 je za mala preduzeća da vama i vašim zaposlenima pružite neprekidnu podršku i pristup specijalistima za mala preduzeća dok razvijate poslovanje, od ulazne migracije do svakodnevne upotrebe. Saznajte više na Pomoć za preduzeća za Microsoft 365.

  • Profesionalna direktna podrška za Microsoft 365 pruža dodatnu savetodavnu podršku i proaktivne usluge kako bi vam pomogla da planirate, primenite, održavate i optimizujete Microsoft 365 rešenja koja se usklađuju sa potrebama preduzeća, kao i reaktivnu podršku koja će vam pružiti pomoć tokom tog procesa. Saznajte više u članku Profesionalna direktna podrška Microsoft 365.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×