Određene zemlje ažuriranje za Nemačku da podržava izvoz elektronskih faktura kupcima u formatu xRechnung 1.2 za Microsoft Dynamics 365 za finansiranje i operacije

Rezime

Skladu sa Direktiva 2014/55/EU , postepeno su sve zemlje Evropske unije (EU) ide ka elektronsko fakturisanje (bez papira). Početni 18thod Aprila 2019 elektronske fakture postaje obavezna pri radu s javnosti sektor kompanijama širom EU.

Ovo izdanje omogućava elektronsko fakturisanje za sve Microsoft Dynamics 365 za verzije finansija i operacije u sledećem formatu specifične za Nemačku:

  • xRechnung verzija 1.2

Više informacija

Nema aplikacija prilagodbeni popravak potrebna zaMicrosoft Dynamics 365 za finansiranje i operacijekao otkad se ovo funkcionalnost se može potpuno konfigurisati putem elektronske izveštavanja. Molim te radi na sledeće korake da biste omogućili elektronsko fakturisanje.

Nemačka određeni format zasnovan na PEPPOL BIS naplate verzija 3.0. Stoga, pre primene postavke specifične za Nemačku, molim te radi podešavanja opisane u sljedećem članku:

Kada bude završen, uradite sledeće dodatne postavke:

Elektronsko izveštavanje (ER) postavke

Uvoz na sledeći načinili veća verzija ER konfiguracijama iz biblioteke LCS:

  • Prodaja DE.version.32.6.7.5 fakture

  • Projekat DE.version.32.3.6.4 fakture

Preuzimanje uputstva su ovde:

Prave reference na na uvezeni ER konfiguracijama u elektronske dokumenti na kartici konta potraživanja parametri:

temp1550218297618.png

Isti format se koristi za fakture i odobrenja. Vrsta fakture će koristiti za diferencijacije: 380 – za fakture, 381 – za kreditne napomene.

Postavke korisničkog

Dodavanje kupca zaposlenih odgovorni kontakt broj telefona ili e-mail, definisani i Prodaja demografiju kartici. On će se koristiti kao prodavac je kontakt:

temp1550219454130.png

Reference porudžbine kupca

Kada unosite nove prodaje porudžbine ili fakture za slobodni tekst (FTI), popunite kupca referentno polje u ulaznoj porudžbini ili zaglavlju FTI. To će koristiti kao referencu za kupca:

temp1550219673322.png

Postavke projekta

U ugovorima o projektu u Povezane sa kupcem sredstva izvori tab (Detalji koje) definišu referencu za kupca (u drugim kartica):

temp1550124317604.png

Izvoz kupca e-fakturas

Pogledajte poglavljeizvoz kupca e-faktura” tog člana Evropske Unije e-fakturisanje, jer ne postoji bez nemački detalja ovde:

 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×