Office aplikacija za Windows 10 predstavlja besplatnu aplikaciju koju možete da koristite uz Office 2019, Office 2016, Office Online ili pretplatu na Microsoft 365.

Pogledajte sve Office aplikacije na jednom mestu i brzo se prebacite između njih. Koristite Office aplikaciju za Windows 10 za pokretanje programa Word, Excel i PowerPoint. Otvorite datoteke iz usluge OneDrive ili SharePoint ili datoteke koje ste uskladištili na računaru. Otpremite datoteke u Cloud. Zakačite datoteke tako da se lako posećuju i vide nedavne datoteke i datoteke koje drugi dele sa vama. Koristite Microsoft Search da biste pronašli aplikacije, dokumente, lokacije i osobe.

Svako može besplatno da koristi Office Online za kreiranje i uređivanje datoteka. Ako ste već platili za Office, možete da preuzmete i instalirate Office na najviše 5 uređaja.

Zašto se www.office.com ili Office aplikacija automatski otvaraju?

Tasterska prečica CTRL + SHIFT + ALT + Win otvara Office aplikaciju ili www.office.com. Ponekad postojeće prečice, makroi, a čak i upravljački programi koriste ovu kombinaciju tasterskih prečica. Ako ste se oslanjali na CTRL + SHIFT + ALT + Win prečica da biste obavili druge radnje u prošlosti, primetićete da ćete je koristiti za pokretanje sistema Office.

Koja je razlika između Microsoft 365 i Office 2019?

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×