Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft Viva Sales je sada dostupan sa mogućnostima zasnovanim na GPT-u kako bi pomogao prodavcima da efikasno i efikasno odgovore na e-poruke korisnika. GPT je veliki model autoregresivnog jezika koji koristi duboko učenje za proizvodnju teksta nalik čoveku.

Kako da počnemo?

Nove mogućnosti e-pošte dostupne su putem našeg programa za pregled.

Administratori mogu da omoguće ovu funkciju putem administratorske Viva Sales postavke. Više informacija:Omogućite predložene odgovore na e-poštu u programu Outlook

Za informacije o tome kako da koristite mogućnosti odgovora na e-poštu u programu Outlook koje ima AI, idite na opciju "Koristi AI" da biste pokrenuli odgovore na e-poštu .

Napomena: Viva Sales mora biti instaliran pre dodavanja ove funkcije pregleda. Potrebno je da budete Microsoft 365 administrator da biste primenili i instalirali Viva Sales programski dodatak za Outlook. Potrebno je da budete administrator timova da biste ga primenili i instalirali Viva Sales za teams. Za informacije o tome kako da instalirate Viva Sales posetite instalacioni program Viva Sales.

Nove mogućnosti e-pošte Viva Sales u programu, poluge GPT-a sa unosom i iz Programa Microsoft Graph i povezanog CRM-a (Dynamics 365 Sales ili Salesforce CRM) za generisanje prilagođenog odgovora za uobičajene scenarije – kao što je ponuda popusta ili davanja predloga. Ovo omogućava prodavcima da poboljšaju svoju ukupnu komunikaciju, isporuče veliko korisničko iskustvo bez pomeranja sa ekrana e-pošte. Da biste saznali više o videu Viva Sales Microsoft Viva Sales.

Viva Sales okno sa generativnim AI

Kako mogu da pružim povratne informacije?

Da biste obezbedili povratne informacije ili probleme sa izveštajem, koristite jednu od sledećih lokacija:

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×